Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtrx

90 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor minden bejönNagyjából így tudnám jellemezni az elmúlt időszakom. Kaptam hideget-meleget, ugyanakkor csak egy dologra figyelek - hogy haladjak. És kizárólag előre.Kezdjük az elején. Főnökség bejelentette, hogy kapunk szerződést. Örömködés, ezmegaz, promószöveg, hogy mi…..
mtrx blogja 3 2012.07.21 17:17:00
Vagyis hónap. Negyed év. Gyorsan, szinte észrevétlenül eltelt. Néha fel sem tűnik, hogy Londonban vagyok. Ugyan a buszok emeletesek, ráadásul rossz oldalon közlekednek.. de néha már ez tűnik a jó oldalnak. Ésakkornézzükvégigmér. Elsősorban - a dolgos hétköznapok. Jó helyem…..
Nagyban gondolkoztam, hogy mi is lehetne a következő téma, amiről írhatnék. Aztán rájöttem, hogy nem kell túl messzire nézni, mivel a kezemben van. Nem UK, de... ez van. Ígérem minimális technikai untatással :) Bevezetésként annyit, hogy az olvasás régóta kíséri utam.…..
mtrx blogja Röpkék 2012.06.03 11:06:00
Buszon mindig találni jókat. Egyik nap egyik kissrác nézegeti a mellettünk lévő  sáv járműveit, hangosan sorolja is. "Kocsi! Kocsi! Kocsi! - már vártam mit mond az emeletes piros óriásra - 226! Kocsi!... Később láttam egy Vauxhall Astrát. Persze a logó az elejéről…..
mtrx blogja Konditerem + egyebek 2012.05.26 22:41:00
Kezdésnek annyit, hogy sikerült eljutni végre valahára egy konditerembe. Mivel otthon is elég gyakran jelentem meg hasonló létesítményekben, adta magát, hogy itt is folytassam a hagyományokat. Meg amúgy is. Egy kis mozgás mindenkinek kell. Amit munkahelyen folytatok le, az igazán ...…..
mtrx blogja ...együnk valamit 2012.05.12 10:07:00
Kérésre. Több kérdés is érkezett, hogy mit tudok enni oly messze az otthontól. Nos... szinte mindent. A legfontosabb, hogy mennyire vagyunk válogatósak. Én azt mondtam, hogy mindent meg kell kóstolni. Lehet, hogy nem egy töltött káposzta, de ki tudja, lehet hogy tetszeni fog…..
mtrx blogja Röpkék 2012.05.10 20:15:00
Különkiadás, ami lehet, hogy állandó rovat is lehet. Kisszines, apróságok, bármiféle dolog, amiről teljes bejegyzést nem lehet kihozni. Ma (majdnemma :D) láttam egy rendőri intézkedést. Amúgy is hatalmas dugó van Hanger Lane Station mellett, de a szokásosnál is nagyobb volt.…..
mtrx blogja Hogyan lett munkám? 2012.05.06 15:36:00
Röviden - másfél hét alatt.   Miután péntek este megérkeztem rögtön hozzáfogtam a berendezkedésemhez. Kezdetnek bolt, gyors kajavásárlás, ilyenek. Első hétvégémen nem voltam túlságosan aktív munkakeresést tekintve, inkább a környéket próbáltam megismerni. Utána…..
Az időjárásról kezdetnek annyit, hogy szeles, esős. A közlekedés meg fura. Nos, jobb a közlekedéssel kezdeni, mert az időnként káosz. A legjellemzőbb, hogy a puhatestűeknek a jelzőlámpa csak ajánlás. Viszont - a másik oldalon közlekednek az autók, ami első pillanatban fura,…..
mtrx blogja Going to... 2012.04.21 10:45:00
 (korábban megírt, összevágott, szerkesztett, de publikálással kapcsolatban volt egy-két probléma, sry :] )   Mivel nem nagyon tudom másképp kezdeni, jöjjön a lényeg – IRÁNY LONDON!!! Lehet mondani, hogy hirtelen felindulásból történt, de azt is, hogy az események hosszú…..
Röviden kezdem az értékelésem. A hatása hatalmas. Kicsit elrugaszkodott, de elgondolkoztató is egyben.A Katedrális Harcosai és A Katedrális Legendája együtt ad egy kerek, összefüggő, ókori krimit, sci-fit, történetet, amiben semmi sem az, aminek látszik. A történet a…..
Jó ideje figyelem a Nemzeti Szociáldemokratáknak (wtf?) nevezett futóbolond pártot, mivel a Szilvásy György (nem azonos a volt titokminiszterrel) nevével fémjelzett társaság mindig fel tud vidítani az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott agymenéseivel. Adtak már ki…..
A GfK Hungária és a Médiaanalízis 2000 óta mért elemzése alapján a 15-19 évesek körében az elmúlt öt év drasztikus változásokat hozott, a fiatalok 4,9 órát töltenek a különböző képernyők előtt. Az internethasználat tíz év alatt 4-ről 65 százalékra növekedett, a…..
mtrx blogja Múltidézés - PC-X 2010.07.17 14:18:12
Én nem akadtam ki azon, hogy a Win98 telepítése 200 mega környékén tanyázik. Meggyőződésem szerint nem ő hízott meg a három év alatt, hanem a Win95 hazudott., vagy finomabban fogalmazva, félreérthető volt az általa nyújtott információ. Az ő 50-60 megás kijelzése szerintem…..
Figyelmeztették Robert Kubicát a Kanadai Nagydíj után, mert Adrian Sutilt is veszélyeztetve állt ki egyik kerékcseréjére. A német támadta a lengyelt a depókijárat előtti egyenesben, kívülről meg is előzte. Kubica viszont a boxba tartott, így jóval később kellett fékeznie,…..
„Zöld erdőben jártam, nagyokat” - mondta, miközben egy határozott mozdulattal bezuhant a fotelba. „Kussolj már bazdmeg, nem látod, hogy bűzlöm mint az állat, pedig én nem is piáltam be, mint te” - üvöltötte hirtelen egy szuszra, és egyáltalán nem érdekelte,…..
mtrx 2010.04.05 17:28:29
mtrx blogja Ingyenes és hasznos 2010.03.15 15:50:00
Mindennapok során könnyen és gyorsan felhasználható programok. A következő programok mind ingyenesek, egyszerűen használhatóak. Léteznek nagyobb tudású, szebb vagy jobb változatok, de számomra ezek váltak be. Véleményeket, kiegészítéseket várok :)  CD/DVD IMGBurn:…..
mtrx blogja LG KP500 - Sütiii 2010.01.21 18:02:00
Kivételesen nem sokáig keresgéltem. Na jó, de, viszont a költségtényező közbeszólt. Utólag jobb is. Látva, hogy az utóbbi hónapokban milyenek jöttek ki... de inkább erről írok. A kis LG hatalmas kijelzővel van ellátva. Alap dolog egy érintős telefonnál, persze az akksi veszi…..
mtrx blogja Öreg PC... 2010.01.14 23:12:00
Mire is mennék, ha nem lenne annyi kacatom... A félév elején az asztali gépem debreceni illetőségűvé vált. Ez nagyban segíti a diginetkihasználást, ha más nem, a méretes háttértár miatt. Laptop haza keveredett. Ekkor következett be a probléma. Otthon kellett volna dvd-t írni.…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Idén júniusban a debreceni fideszes többségű közgyűlése elfogadott egy olyan bérletkonstrukciót, amely a helybeli családoknak éves szinten akár egy átlagfizetésnyi 100–120 ezer forintos többletköltséget jelent. A debreceni közgyűlés június 25-i döntésének értelmében…..
de Sade márki Evelyn 2009.12.02 21:24:00
Evelyn annak idején szerfelett sokat vetkőzött nekem a webkamerában, ami teljesen hasznos cselekedet volt részéről, tekintve, hogy isteni mellei voltak. Aztán egy idő után nem tette ezt, mondván, hogy van egy komoly kapcsolata immár. Sebaj, gondoltam, és néha vissza-visszanéztem a…..
...értem én, hogy ez egy ugyanolyan berögzült hagyomány, mint az augusztus 20-i tűzijáték, azaz felesleges szájtépés megkérdőjelezni a létjogosultságát, de azért én mégis megteszem. Valaki valamikor kitalálta, hogy a középiskolában eltöltött 4 év annyira fontos, annyira…..
A H1N1 vírustól tartva (és a nem kevés paranoia által megerősítve) sokan már a másik emberrel való személyes kontaktust is próbálják a minimálisra csökkenteni, egy esetleges fertőzéstől való félelem miatt. Szerintük főként a kézfogás a legkritikusabb pontja a mindennapi…..