Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malvin

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az Mindenki megőrült-e? - kérdeztem magamtól, amikor elolvastam a Mókusok - elég szívósak-e? ajánlóját, ugyanis ebben a dokumentumfilmben maga David Attenborough mesél "egy mókus kemény, katonai jellegű kiképzéséről" (Animal Planet, 19:00). Ráadásul Müller is…..
Malvin 2006.11.21 19:40:51
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
A Kék fény legendás műsor volt, egyrészt Szabó László és állandó partnere, az SZTK keretes szemüveg miatt, aztán ugye itt ütköztették a szocialista erkölcsöt, meg hasonló elveket a bűnözők, rendzavarók, virgonckodó ellenzékiek világával, aztán azért is legendás volt,…..
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Malvin 2006.11.13 10:58:33
Családi vígjáték, csintalan szakértő, szomorú domina és pajkos vasszűz a tegnap esti választási műsorokban. Ide-oda kapcsolgattunk, hogy megtudjuk, hogyan készültek ezúttal a csatornák, és hogy mégse legyen túl sok Erős Antóniából. A teljes cikk>>>..
comment:com Az RTL csúszásban 2006.10.01 19:31:00
Egy kicsit szégyelljük magunkat, hogy már megint az RTL-lel kötözködünk. Az RTL Klub választási műsorráról már megírtuk a héten, hogy nem lesz, aztán kiderült, hogy mégis lesz, csak hét elején még nem rakták be a műsorrendbe. No, hát nyolckor kezdődik majd az…..
Malvin 2006.10.02 16:22:07
Szóval, lehet itt finnyogni, hogy ilyen sz@r meg olyan vacak a ker. tévék, konkrétan az rtl, de a puszta tény mégiscsak az, hogy rongyosra nézték a népek a tegnap esti műsort is. Cobrástul, választásostul. Dacára annak, hogy mindeközben a NatGeon, meg a Spektrumon is volt adás...
Az RTL Klub észbekapott, rájöttek, hogy nem csak falusi méltóságokat választunk vasárnap, ezért az előre meghirdetett programmal ellentétben mégis csak készítenek választási műsort. Este nyolctól 17 riporter jelentkezik majd be, ott lesznek a vidéki nagyvárosokban, a budapesti…..
Az RTL Klub csúnyán megfutamodott, nem készít nekünk választási műsort, feladta a harcot. Legalábbis a kiadott műsorrend szerint. Vagy legyünk jó fejek és fogalmazzunk úgy, hogy egyetlen mentsvára szeretne lenni azoknak, akik magasról tesznek a politikára, Demszkyre, Tarlósra…..
Azért érdemes már a reggelt Unikum-Tuborg kombóval kezdeni, mert olyan ötleteink támadnak tőle, hogy ihaj. Nemrég egy ilyen kellemes zsibbadtságnak köszönhetően találtam rá egy oldalra, ahol a világ legidiótább időjósát keresik, és szétröhögtem az agyam rajta. Nem tudom, hogy…..
comment:com Ora et labora 2006.09.12 18:34:41
Mikor is láttuk utoljára A piszkos tizenkettőt? Biztos, ami biztos, az RTL Klub ma este negyed tízkor megint leadja; pénzbe már nem kerül, nincs még negyven éves se, és végül is jobb film, mint egy Hangyák az anyádban három. Még ennél is régebbi lelet a Duna TV-n nyolckor kezdődő…..
Malvin 2006.09.13 15:01:29
comment:com Mesesajt indul 2006.09.13 06:25:00
Magyarországon 1957 óta van televízió. Anettka, Győzike és Vágó István egy 49 éves szerves fejlődés eredményei. Mégis méltatlanul keveset foglalkozunk azokkal, akik Kádár-alattvalók millióit informálták, nevelték vagy szórakoztatták. A Comment:com Mesesajt sorozatában…..
comment:com Kevesebb szünetjelet! 2006.09.13 06:30:00
Van az a mottó a Nők Lapjában, amitől mindig idegbajt kaptam, hogy „Tanuljunk meg vágyakozni az után, ami a miénk.” Urbán Pali bácsi a múltból előrekiabálva megtanított vágyakozni az után, ami az enyém. Urbán Pali bácsi az Tükör magazin 1964. június 9-i számában…..