Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jánosbá

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt van velünk az őszödi beszéd meg az ő útja a néphez. Akit érdekel, hogy mi történt a felvétellel 2006. május 26., a beszéd őszödi elhangzása, és 2006. szeptember 17., a nyilvánosságra kerülés között, az egészen kitűnő politikai krimit élvezhet. Aki meg…..
Jánosbá 2014.02.28 16:42:36
@TuRuL_2k2:
A kérdés továbbra is ott lóg a levegőben. Ezek a tüntetők tényleg maguktól, spontán indultak el a Kossuth térre, vagy valaki elindította riadóláncot.
Tudsz erre választ adni?
addict Exportáld a partykultúrád 2011.08.20 11:38:00
Gigantikus nemzetközi projektbe fogott az orosz Smirnoff. A vodkamárka legújabb közösségi kampányában arra kéri világ legnagyobb városainak lakóit, hogy osszák meg egymással éjszakai partykultúrájuk legjavát. A Smirnoff Facebook oldalán futó kampányban hat kontinens 50…..
"Sziasztok.Ő Izy, a 9 hetes angol bullterrier kislány.Reméljük, tetszenek a fotók, amelyek készültek erről a kis csöppségről :)" - írja Ircsi & Brosy Veszprémből.Köszönjük!..
Két brékinget is kaptunk ma délelőtt, gyorsan ki is teszem őket.Először Pancsa és a Duna Tv kettőse:Nem tudom, ez belefer-e, de mindenkepp erdekes. Amikor meghallottam a mondatot, nagyon csodalkoztam. A duna tv hiradojaban ment le, a link itt talalhato:…..