Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamásmagnum

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pillanatokon belül kezdődik az A csoportos világbajnokság, minimum 2010-ig ez az utolsó, amelyet a magyar válogatott nélkül játszanak. Izgalmakra így is lehet számítani. Az előzmények alapján kézenfekvő, két csapat kiemelkedik a mezőnyből. Csakhogy a fejlemények a legritkább…..
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
Újabb agyszülemény, avagy eszköz, mellyel időt lehet pocsékolni. Az alábbi kalkulátor azt számolja ki (miután válaszoltunk 20 kérdésre), hogy mennyit érnénk, mint szervdonorok. Rákérdez a dohányzásra, a szedett gyógyszerekre, műtétekre, szokásokra, táplálkozásra.  Íme…..
Drága mindenki! Nem magyarázkodnánk sokat, nagyon úgy néz ki, hogy logisztikai és hulladékhasznosítási problémák miatt kedvenc válogatásotok mai adagja elmarad. Vígasztalásul ismerkedjetek meg Terivel, a retróribanccal, de mondhatnánk azt is, hogy vonóhorgot mindenkinek!A…..
tamásmagnum 2007.09.14 16:50:18
Jaj, mélységes mély a múltnak kútja, és ilyen videók tudnak előbugyogni belőle: ..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..