Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanizsa média group

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Csernus Imre Interaktív előadása Nagykanizsán 2013. május 31-én (péntek) 18 órától a HSMK-ban. Jegyek elővételben a helyszínen kaphatók. Részletekért kattintson a képre, vagy ide!..
Fiskális restrikció. Szükséges kiigazítások. Egyenlegjavító intézkedések. Ha a szinonimákat keressük, széles fegyvertárral rendelkezik a „nem-megszorítások politikája”. Ettől függetlenül mindegyik kifejezés jelentéstartalma ugyanaz: megszorítások. Legyen szó bármilyen…..
Kanizsa média group 2012.10.25 15:43:33
@Kókadt-szegfű: Lehet Bírálni Bajanit. (látom megkezdődik a karaktergyilkosság) Ön valóban össze-vissza vagdalkozik, miközben saját magát cáfolja. De ezt már makronom leírta. Egyik oldalról az a baj, hogy növekedett az államadósság, másik oldalról azt kifogásolja, hogy csökkentik a kiadásokat éppen azért, hogy az államadósság ne növekedjen. De ha Önnek lenne igaza, kérdezem, hogy a regnáló hatalom, miért nem állítja vissza mindazt, amit Ön kifogásol? Talán mert nincs rá pénz? Lehetne, de ahhoz hitel kellene, mert a gazdaság recesszióban van. Pedig nem a szocik kormányoznak.
Az államadósság valóban nőtt, de fejlődött az ország. Utak, hidak épültek, közintémények, lakótelepek újultak meg.
Ma nincs építkezés. Az építőipar haldoklik. A munkanélküliség nem csöökent. Az államdósság is kozmetikázott, ugyanis fix árfolyamon számol a kormány. De mennyi is nominál értéken?
Lehet agitálni a Fidesz mellett, de a tényekkel vitatkozni hiba.
Lázár János újra tanúbizonyságát adta a magyar jogbizonytalanságnak - Gyulai Zsolt Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit ZRt vezetőjének felkérése alkalmával újságírói kérdésre elmondta, július 1-jéig mérlegeli a kormány azt, hogy a dohánytermékeken kívül esetleg…..
Dr. Csernus Imre: Szerelem és démonai November 20-án (kedden) 18 óra Bajai Városi Színház 6500 Baja, Oroszlán utca 3. +36 20/348 7840 Jegyár 2.200-Ft   Kanizsa Média Group Kft ..
  Dr. Csernus Imre: Szerelem és démonai Szeptember 18-án (kedden) 18 óra 8900 Zalaegerszeg Art mozi, Ady terem Jegyár 2.200-Ft   Kanizsa Média Group Kft Share on tumblr Share on twitterShare on facebookShare on emailMore Sharing Services 0 </body> ..
A vagina monológok Szegeden az IH Rendezvényközpontban..Időpont: 2012. április 10-én (kedden) 19 óra.Jegyek a helyszínen és az Interticket rendszerében, a http://jegy.hu oldalon kaphatók.FELHÁBORÍTÓAN ŐSZINTÉN ÉS BOTRÁNYOSAN.Lehet olyan taburól, mint a vagina, magyar színpadon…..
A vagina monológok Nagykanizsán a Hevesi Sándor Művelődési Központban.Időpont: 2012. április 02-án (hétfőn) 19 óra.Jegyek a helyszínen és az Interticket rendszerében, a http://jegy.hu oldalon kaphatók.FELHÁBORÍTÓAN ŐSZINTÉN ÉS BOTRÁNYOSAN.Lehet olyan taburól, mint a vagina,…..
2012. április 22-én (vasárnap) 17 órától Győrben  lesz látható Dolhai Attila és Peller Anna Musical- Showja a Bartók Béla Művelődési Központban. A gálán a legnépszerűbb musical slágereket hallhatjuk az Operettszínház két sztárjától!Jegyár: 3.200-FtJegyek…..
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán előadói estjeHollywoodi DuettekMárcius 26-án (hétfőn) 19 órai kezdettel5540 Szarvas Vajda Péter Művelődési központJegyár 2.900-Ft..
Gregor Bernadett, Farkasházi Réka, Sáfár Anikó, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre, Straub Péter – parádés szereposztásban A szerelmes nagykövet Cegléden, a Kossuth Művelődési Központban március 12-én, hétfőn 19 órakor. Az USA londoni…..
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Kanizsa média group 2011.12.30 07:47:47
@delphine: Teljes mértékben egyetértek veled. Hasonló véleményt akartam írni, de megelőztél. Üdv!
A HÁROM TESTŐR ÉS A JETI VAGY MI A PÉKA L'art pour l'art Társulat új estjének címe: A három testőr és a jeti vagy mi a pék. A címből arra lehet következtetni, hogy ez egy sima felújítás, pedig nem! Az est telis-tele van vadonatúj műsorszámokkal! Így azok is örülhetnek, akik…..
Helyszín: Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ Fő tér 2 Ideje: 2011. április 27.-én 19 óra Fellépnek: Vastag Csaba, Király L. Norbi, Vastag Tamás Jegyárak: 3.600,-Ft Rendező: Kanizsa Média Group Kft     ..