Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaydeegt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a beleink mondanák meg, mit is együnk, kicsit másképpen festene az étrendünk. Előkelő helyen szerepelne több olyan étel, amiről nem is gondolnád, milyen jó hatással van az emésztésedre és a beleid állapotára! A joghurton túl még rengeteg izgalmas dolog vár!..
Kényes kérdést próbálunk most feszegetni, az tény. De a legtöbb metalarc, főleg ha harminc alatt van, hallgat más stílusú előadókat is, nem csak a gitártól feszülő alapműveket. Legalábbis egy részük. Az, hogy ez most jó, vagy nem, ne menjünk bele, de már több zenekar is beolvaszt mindenféle elemeket…..
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
Unásig ismételhetnénk, hogy a kilencvenes években minden jobb volt, de a mai fiatalokat nehéz lenne erről meggyőzni. Még azzal sem, ha öregzenéket mutogatunk, de mi akkor is azt fogunk mutogatni. Hihetetlenül hangzik, de a Therapy? máig legsikeresebb lemeze, a Troublegum ma húszéves.…..
Kezdjük a hetet DemóDémon találatával, aki bőséges leírást is mellékelt a játékhoz, így rögvest övé is a szó. "Valódi kincsre bukkantam a Kongán, nevezetesen a Jacksmithre. Hősünk egy kovácsmester (mellesleg egy szamár, de ez lényegtelen), aki egy szép nap elhatározza, hogy…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..