Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túrbórágó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letöltés Júlia úgy érzi, cserbenhagyta Pétert. Szabi tudtán kívül pénzbehajtó-főnök lesz. Vajon lebukik-e a zárda illegális látogatója? ..
Az Országos Környezetegészségügyi Intézet hiánypótló tanulmányában megállapította, hogy a félárú csempészcigiben mennyivel több mérgező anyag van, mint egyébként: Az intézet a NAV által lefoglalt kínai, ukrán és szerb cigaretták toxicitását hasonlította össze az…..
Elképesztő vagy teljesen megszokott (?) számlázási gyakorlatot detektált Bea a Diginél. Húgánál fél órára korlátozták az előfizetést, mert lassabban könyvelték le a befizetését, mint ahogy a robot korlátozta, cserébe felszámolták a 4000 forint visszakapcsolási…..
túrbórágó 2013.06.11 20:05:39
@McZozo: Olvasd újra a cikket. A 8. mondat környékén találsz egy olyat, hogy

"a csekket ugyan késve adta fel..."

Akkor mikor is fizetett? A korlátozás időpontjában volt náluk már a pénz, a befizetési határidőn azonban túlcsúszott a drága.

Bocs a kései reagálásért, remélem azóta már minden rendeződött a Digi kontra Beahuga ügyben...
túrbórágó 2013.06.12 18:34:05
@McZozo: Ja, az egyértelmű... a cerka kivan ezzel a magyar bürokráciával... Kicsit más, de hasonlóan egy sz.r hungarikum: nemrég kombináltam például az OTP Direkt szolgáltatást az Elvira netes vasúti információs és menetjegyárusító rendszerrel... sms ide, visszaigazolás oda, félóra míg a virtuális számlára megérkezik a pénz, Elvira is menses közepette lehetett mert nem igazán volt képben, szóval cakkpakk másfél óra alatt megvolt egy sz.ros vonatjegy vásárolva. A repjegy (angol bank+Wizzair netes felület) ezzel szemben 3 perc alatt kész volt...