Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retyetyutty

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először a Békés Megyei Bíróság minősítette visszamenőleges hatállyal semmisnek a kezelési költség devizában történő megállapítását egy perben, ezt követően pedig, a Szegedi Törvényszék egy takarékszövetkezet egyoldalú szerződésmódosításra lehetőséget adó,…..
retyetyutty 2012.01.27 11:37:11
@desw:
Van aki vígan elél 120 ezer forintból?
Szerintem a trollkodáson kívül nem sokat konyítasz a dologhoz.. szerintem az életben nem tartottál el 2 gyereket + ház rezsi + kaja "vígan" (nyaralás egy évben legalább 1x, stb.. ) 2x120 ezer forintból havonta..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
retyetyutty 2009.04.27 07:03:00
[link]www.youtube.com/watch?v=aOs_ZT7WBT8[/link]

Azért itt majdnem meglettek 2004. 02. 03-án Székesfehérváron, a barátságos mérkőzésen... Ez most ahhoz képest... Tény, hogy nincs Ocskay Gábor...
Az Indafon egyik legfőbb újdonsága, hogy chatelni már nem csak az Indafonos ismerősökkel, hanem akár a Google Gtalk rendszerében regisztrált barátokkal is lehet.Ha van olyan ismerősöd, akinek valaki@gmail.com alakú az e-mail címe egyszerűen felveheted őt a kapcsolataid közé az…..