Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2ozz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
2ozz 2018.12.03 10:38:10
Elnézést kérek előre is ha valakit megbántok, nem az a cél, de ezt már kicsit nehezen tudom szó nélkül megállni...

A keresztbe parkoló:
Ha egyes emberek nem a családos parkolóban tárolnák a forgalomból kivont kotlák szemetüket (a hiper meg elvitetné a p****ba), akkor oda állnék, de amíg nem fognak a rendes parkolóban akkor helyet csinálni hogy a gyereket ki tudjam venni hordozóval együtt, addig bocsesz, de keresztben fogok parkolni. Amint lesz az emberekben annyi, hogy ott hagyjon egy cetlit a szélvédőn a számával ha nekem vágta az ajtót, rendesen fogok beállni. (és egyikőtök se mondja hogy mindig hagy, mert körbe van törve a kocsim az elmúlt 17 évben és egy cetlit sem kaptam)

200ezer kilóméter balesetmentesen:
Te vagy nem BP-en autózol, vagy nem vagy része a forgalomnak, vagy hazudsz, válassz. Én budapesten nem tudok úgy elmenni 50ezret hogy legalább egy valaki hátulról ne trafáljon telibe, vagy egy köcsög futár el ne vigye a tükrömet.

Biciklis és gyalogos:
Ha kerékpározni óhajtasz BP-en, akkor adok néhány táncsot:
Másfél tonna acél van körülöttem, hiába volt elsőbséged, ha átmegyek rajtad megdöglesz, PONT.
Szerinted ki áll meg könnyebben, te akinek 75kg-t kell megállítani vagy én akinek 2 tonnát (másfél, plusz üzemanyag+csomagok+utasok)? Na ugye, jó játék csak egyszer veszíts benne, többet nem fogsz... játszani. A járda nem kerékpár út, ott a gyalogosnak van elsőbbsége, te csak megtűrt személy vagy, örülj neki hogy nem rugnak le a bicikliről. Ne a legszűkebb és legforgalmasabb helyeken már légyszi (körutak, Szabadság-híd, mondjam tovább?)
Gyalogosnak innen üzenem, hogy ahol nincsen zebra, ott ne anyázz, mert legközelebb egy 70+os mammer fog vezetni, aki alig lát el a kocsi orráig és átmegy rajtad. Utána szentpéternél lehet reklamálni.

Tologatós:
Cuki vagy édes, próbáljuk ki autó nélkül is egyszer? :)
Bevállt már valaha is? Sikerült rájönni hogy 100lóerő és gyerekkel vagyok? Tőlem agyvérzést is kaphatsz, ha nem tudlak elengedni, ott fogsz megőszülni, mert nem tudok gyorsabban felfelé menni az emelkedőn... (De ha veszel nekem egy szép Q7-est vagy bömbit, vagy mergát állok elébe és mindig elfoglak engedni :D )

Autópálya:
120 alatt ne menj fel rá, kár a plusz költségért, ha 100al akarsz poroszkálni irány a régi kétsávos...
130 rajta a sebességkorlát, ha bemész a belsőbe akkor menj is annyival, ne akard 102-vel előzni a 90-nel haladó kamion sort, mert engem hozol szar helyzetbe, mivel az én seggemet kezdik el tolni, utána meg itt hisztizel hogy téged tologat a sok bunkó, ne csodálkozzz...
3 sávoson meg esélytelen 130al menni, jobbra kamionok (90), középsőben mazsolák (100-110), belsőben meg az idióták (180+), úgyhogy szabályosan haladva marad a szlalom.

És egy kis plusz, csak hogy én is kiengedjem a gőzt:
Oktatók és Vizsgabiztosok, imádlak titeket, de légyszi hacsak egy mód van rá, vezetni tanítsátok meg az embereket és ne adjatok olyannak jogosítványt, aki nem tud elsőre betolatni két csík közé...vagy nem találja egy lámpánál az egyest, vagy nincsen annyi gyakorlata hogy egy padka mellé ne 30 próbálkozásból álljon be, ezek hogyan mentek át rutin és forgalmi vizsgán??? Köszi!

És mindenkinek:
Nem kell feltétlenül vezetned, becsülöm azokat az embereket akik fel tudják mérni saját korlátaikat és be tudják ismerni ha valami nem megy...

Egy aggódó családapa... (mert egyszer megnőnek a gyerekeim is)