Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikmuk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"…..
mikmuk 2011.03.14 21:01:33
@Horizont: megint elvesztetetted türelmed és a higgadtságod, pedig már olyan jól alakult a mi kis beszélgetésünk:) mint már mondtam előbb, vannak cigány és nem cigány szomszédaim, mindkét társaságban vannak bűnözők, kezelhetetlen gyerekek, stb. Nem félek tőlük, ahogy neked se kívánom (ennél inteligensebbnek tartom magam), hogy nem cigány bűnözők tépjék le fényes nappal a nyakláncodat a forgalmas utcán (sajnos megtörtént, senki nem hívta a gárdát) vagy egyéb szar helyzetbe kerülj, maradj az élők sorában és higgadtan érvelj.
mikmuk 2011.03.14 21:44:31
@Horizont: @Conv: sztem értitek ti, hogy miről van szó, csak könnyebb így megfogni a dolgot. próbálok türelmes lenni: nem akarom, hogy Mo-n egy általam és sokak által félkatonainak tartott szervezet jelenlétével, kijelentéseivel megfélemlítsen bárkit is. Tovább megyek: nem tűröm!!! Ha a gárda tagjai elégedetlenek bármivel, akkor tegyenek meg mindent demokratikus úton. Senki ne jöjjön azzal, hogy a gárda működése demokratikus és jogszerű, mert akkor gyorsan eljutunk oda, hogy adót nem fizetni jogszerű, a politikusok úgyis csak ellopják a pénzt (csak reménykedem, hogy értitek a demagógián túli összefüggést).

Csak ennyi bajom van a gárdával, ez bőven elég. Azt már nem is mondom, hogy hazudnak (lásd hagyományőrzés) és gyerekeket vonnak be a szemétségükbe (lásd 10-12 éves gyerekek felavatása...). De még egyszer: ha nektek ez így ok, akkor csatlakozzatok hozzájuk, ne engem vagy a hozzám hasonlóan gondolkodóakat győzködjétek.

Azt, hogy az idősekről, védtelenekről mit gondolok, majd egy másik poszton. Nem szerencsés prejudikálni, ui nem tudod a véleményem,

Itt egy kis újabb olvasnivaló estére:
mikor-melyiket.blog.hu/2011/03/14/terror_a_ciganysoron?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
mikmuk 2011.03.14 22:46:50
@Conv: Sajnállak. Majd kinövöd. Némi iskolapad még rádférne, hogy például más érveit megértsd és ne a magad hangját hallasd állandóan, de ha így könnyebb, hát legyen. Aludj jól. Vedd le a bakancsot, nyomni fogja a lábad alvás közben.