Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jetty

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletes nő márpedig nem létezik – legalábbis ezt akarta bebizonyítani Emily Lauren, amikor belevágott az „Átlagos csaj” projektbe. A képeket elnézve alighanem sikerrel járt...
Jetty 2017.02.02 10:38:39
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Jetty 2016.09.27 22:58:12
Vihar egy pohár vízben. A Suicide Squad nézői két táborra szakadtak: az egyik rész szerint a film gagyi, a másik oldal viszont imádja, és petíciót indítottak a Rotten Tomatoes nevű oldal bezárásáért, ahol a kritikusok arra mertek vetemedni, hogy lehúzták kedvencüket. Nekem nem tisztem igazságot…..
Jetty 2016.08.11 14:11:43
@Kővári György Márió: karizmatikus szereplő? Rozsomákon kívül egyet mondj? :)

Tegnap néztem meg a Killing Joke-et, szigorúan eredeti nyelven Mark Hamill Joker szinkronja miatt és bevallom, hogy jobb mint egy átlag film. Rajzfilm létére. Ajánlom.

Viszont ahogy észrevettem, hogy mostanában mindenki (legalábbis sokan) a karakterek kibontásának hiányát kifogásolja. Uraim az a helyzet, hogy k**vára el vagyunk kényeztetve, miért is?
Ugyanis a mai sorozatnézők megszokták, hogy 4-5 évad alatt a szereplők kirügyeznek, változnak, formálódnak...stb.
Nos erre egy filmben nincs idő.

Magam is úgy érzem, hogy ez az SS leggyengébb pontja.

Na de, hogy egy Sharknado nevű borzalom (igyekeztem helyén kezelni, de ha gagyi akkor Piranha 3D és 3DD) 80%-os legyen a Rottenen azért az nem kicsit vicces.

Definiáljuk a jót? Szerintem nem lehet. Mert tökre néző függő. Pl. Saul fia Réz bácsi szerint egy remek film. Szerintem meg nem. Csak Réz bácsi "valaki", én meg nem. De ettől még valakinek lehet, hogy a legkatartikusabb filmélménye volt.
NIncs jó definíció.

Viszont az nem tetszik, hogy pár mázlista "kritikus" beül az elővetítésre majd hazaérve a premier előtt kiposztolja, hogy a film szar. Ez azért nem fair, legyen szó bármilyen filmről.
Jetty 2016.08.11 14:47:38
@Kővári György Márió: most olvastam pont. Egyet kell, hogy értsek a Killing Joke-al, bár én a képregény ismerete nélkül laikusan néztem meg.

De az animáció szinte korlátlan szabadságát nem lehet a filmek ellen fordítani, hiába van már CGI. Mert lásd. az animék még mindig rajzolva vannak, pont ezért. Szabadságot adnak egy alkotónak.

Sharknado nem vicc, most néztem és a Tomatometer 82% és az Audience 33%. :)

Egy szó mint száz, nekem a SS tetszett. Jobban mint a Civil War (bár az jobb volt mint az Ultron amin 3X aludtam el abból 1X a moziban), de az is nézhető. De a BvS hangulata még mindig az egyik legjobb eddig, de az elkapkodott "bossfight-ról" viszont hallgassunk örökre. :)
Jetty 2016.08.13 09:29:36
@Kővári György Márió: a nézőknek van választása, mert elmegy megnézi és elmondja a többieknek, hogy egy "ez egy torrent film". Vajon a rossz premier előtti fikakritikák hány laikust tereltek el a SS-től?
Valszeg ha nem lettek volna ezek a "szakemberek" akkor rekordot dönt.

De, hogy a néző dönt akkor legyen példa a Misconduct és a Blackway. S nem is akarok nyilatkozni eme két produkcióról.

Viszont a legzseniálisabb rendező az nem Nolan, hanem Bay! Ő tudja mi kell a plebsznek és mégis lerakott egy Bad Boys 1-2-t, Sziklát és Pain and Gain-t. S mellé a maradék gyémántban csillogó gagyit és ez szerintem full tudatos nála.

Amúgy a nagybetűs filmművészet a reneszánszát épp most éli Európában és főleg a skandináv országokban.
A szovjet hősi emlékmű és a "hatékonyan" eltávolított sarló-kalapács Szófiában. Három éve volt szerencsém eljutni Szófiába. Aranyos hely, bár pompájában és látványosságaiban nem mérhető Budapesthez. Az 1878-ban elnyert bolgár függetlenség után tették meg fővárossá, majd ezután tervezték és…..
Két lány, Anikó és Ivett Japánban élnek. Beszámolóikból egyértelműen kitűnik, hogy az ország sem tanulmányok, sem munkavállalás, de sok más szempontból sem szokványos. Keveseknek jut eszébe, hogy ott telepedjenek le, így nagyon meglepődtem, mikor riportalanyt kereső posztomra…..
Jetty 2015.11.23 12:39:08
@tralalala: Általában a gyárakban van kötelező 1-2 perces torna:)
Jetty 2015.11.23 12:40:26
@lukszkajvoker: Menj és sírj a Sea Shepherd-es ökoterrorista oldalakon te bunkó szutyok.
Jetty 2015.11.23 12:46:33
@4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás: Ez sem igaz, inkább elmennek piálni, mintsem hazamenjenek. Ill. mivel van az a cég amely minden túlórát fizet ezért bennt maradnak de érdemi munkát nem végeznek.
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..
Jetty 2011.03.17 04:41:44
On the Spot Tokió, Japán 2011.03.13 11:46:00
 Vasárnap helyi idő szerint dél előtt valamivel leszálltunk Tokióban. Az egyik nagy hátizsákunk nincs meg, mint kiderült, Moszkvában ragadt, holnap küldik utánunk, reméljük legalábbis: a földrengés miatt a gyorsposta sem üzemel rendesen. Tokió nemzetközi reptere szerencsére…..