Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaptainSly

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prózaian fogalmazva takarítjuk a ganét. Mert nekünk az jó. tegnap tábortűz, aztán rikiki party a Kestrel ház lányai egymást túlharsogva horkolják át magukat a REM stádiumba. Kis anzsalkák. megint voltam futni a környékben, munka után meg túrázunk egyet Dórival új szabályt…..
Események Sorozata Őrületes 2011.03.28 21:38:00
Sikerült még fél egy előtt elaludnom, ami nagyon nagy szó nálam:) És felkeltem 9:20kor, ami megint csak jó! Fürdő, öltözés, kaja, indulás. Odaértem időben, még várni is kellett a tanárra. Óra után leültünk Tamással átnézni a latin szavakat. Megérkezett Podma…..
Gépember naplója Driver-ek 2011.01.18 23:04:00
 Driverek   Laptop esetén: Keresd meg a gyártó oldalát, majd keresd ki a géped típusát. Pár, leggyakrabban előforduló notebook-gyártó terméktámogatási oldala: Acer (FTP szerver) Asus  Dell  Fujitsu-Siemens  HP…..
10 körül kelhettünk, de volt, hogy felébredtem korábban pár percre. Általában veszekedést hallva eszméltem fel álmomból. Annyira jó volt végig a karjaiban lenni. Egyfajta óvó, védelmező funkciót tölt be nálam:) Felébredtünk, és megint elkalandoztunk a jövő felé. Szép…..
IGEN! Ma sikerült felébredni, bár a tervezett negyed 8 helyett fél 8 lett, de elkészültem, ettem is meg minden. 50-re kint voltam a boltnál, be is értem órára. (Jah mondanom sem kell, hogy nem sikerült a korai fekvés. Szintén csak hajnali 2 körül tértem az ágyba.) Tanár késett is.…..
Események Sorozata Új kezdet 2011.03.07 23:59:00
Az ébredéssel, megint csak gondok voltak, de ez most annyira nem tud érdekelni, hisz az első dolog, amit megláttam, hogy süt a NAP!! Bár kint fújt a szél, de eltűntek a hajnali hómaradványok, és ez annyira jó!!! Ébredés után elmentem a boltba, ahol minden, amit venni akartam le volt…..
Sikerült 2 előtt elaludnom:) Olyan fél egykor keltem. Beszéltem unokatesómmal, hogy felvisz e boltba, de nem tette meg. Pedig tegnap külön kérte apum, hogy majd vigyen fel. Nagyon haragszom most rájuk. Mindegy felmentem busszal a belvárosba, majd elsétáltam az Interspártába. Gyorsan…..