Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokó63

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A X. Főzdefeszten számos újfajta sörjelenség mutatkozik be, ezek közül csak a legérdekesebbek az egyházi sörök. De itt van mindjárt utána a Maltman. Messziről látszik rajta, hogy nem a hagyományos kisüzemi struktúrákban készült. Nem egy individualista sörfőző agymenése, nem…..
cseh ale Mi a KK-nál nagyon szeretjük a cseh söröket, és igyekszünk minél gyakrabban minél több főzde minél több sörét kóstolni. Ebből fakadóan azok az üzemek, amik már jó pár éve elérhetőek Magyarországon (vagy legalábbis nagyobb cseh városokban) helyzeti előnyből…..
Kokó63 2015.08.27 13:58:34
@Sörnyelő: Nem vagyunk egyformák. A cikk szerinti "túláradó komló" miatt a kedvencem lett nekem is. Az EPA-juk nekem halovány.
cseh világos sör Szégyen, de úgy tűnik, blogunk eddigi fennállása alatt úgy írt bő félszáz cseh sörről, hogy eközben egyszer sem foglalkozott a Morvaországban megkerülhetetlen söripari tényezőként működő Černá Hora sörfőzdével. Sőt, igazság szerint ma is csak…..
Név:Hegedűs Sörbár és KávézóCím:BudapestXIII. ker., Hegedűs Gyula utca 22.hegedus.uw.huNyitvatartás:H-Sz: 10-22V: zárvaCsapolt:Stella 4 dl 360 Ft, finom itt nagyon!Helyiség, kat.:Kis hely, tényleg bárméretű. Tükrök, barna, lakkozott fafelületek, magaspadok, könyöklők,…..
 Oroszországban a rendszerváltás óta megháromszorozódott a sörfogyasztás, ma már a világ harmadik legnagyobb sörpiaca az USA és Kína után. Mindez annak is köszönhető, hogy a sör Oroszországban a mai napig nem számított alkoholos italnak, ezért el is kerülte az azokra…..