Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avalo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog! Ez a második levelem, amelyet elküldök önöknek, az előzőben pozitívumokról számolhattam be, azt hiszem az sokkal kellemesebb és hálásabb feladat volt. A feleségem sajnos gyerekkora óta kénytelen betegségével együtt élni, asztmás. Bár éveken keresztül…..
avalo 2011.06.20 14:11:36
@qbr: kötekedsz.
Pontosan annyit voltam mondandó, hogy az asszisztens is, orvos is tudná, mennyi ideje van Józsi bácsi lelkével foglalkozni.
avalo 2011.06.20 14:30:31
@Irkutszk: épp hogy nem a felszereltségről, ellátásról beszélek. Hanem az emberi tényezőről, ami az én (nem általánosítok, hanem az én!) tapasztalataim szerint nagyon is hagynak kivetnivalót, és erre nem lehet magyarázat a túlhajszoltság, meg a kevés fizetés. Mert a betegek is túlhajszoltak, és kevés a pénzük. Az odafigyelésről, az emberi hangnemről, az emberszámba (és nem beteganyagba)vevésről beszélek. Ez nem pénzkérdés, hanem kultúra és hozzáállás kérdése.
avalo 2011.06.20 14:39:48
@Irkutszk: Mennyi lett volna, ha a fent idézett 78 éves néninek azt mondja az asszisztens (ne az elfoglalt orvos, de legalább egy nővér), hogy most szemcseppet kapott, üljön le szép kényelmesen arra a rövid két órára, mert ennyi idő kell a pupilla tágításhoz... Mindezt kedvesen... Arról már nem is beszélek, hogy csak egy kis szervezés kérdése lenne, hogy mondjuk már a telefonos bejelentkezésnél elmondják a betegnek, mire számítson... Most egy kommenttel kevesebb lenne...