Regisztráció Blogot indítok
Adatok
former

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap reggelre behívtak a TV2be a Mokkába! Holnap rendkívüli testületi ülés van, a 2011-es költségvetés vitája, és szavazása.A költségvetés katasztrófa, átláthatatlanabb mint valaha, (pedig az se volt piskóta) Például a 80 millás tanácsadói, megbízási…..
former 2011.03.14 22:55:12
@varnai: Nektek az antiszemitizmus vádja örök menedék, ha érvekkel kell vitatkoznotok.

Semmit nem tanultok a történelemből. Sorsotok is ugyanaz lesz.....
Azért még jössz egy válasszal,kócos: beláttad mekkora baromságot csináltál?
Egyébként meg nyugodtan játszd a moderátort: ez maradt neked"homokozónak".
Lúzer...
former 2011.03.14 22:58:46
@zuglauer: Kedves Zuglauer!

Azt már kócos is sejti, hogy többet tudok,mint szeretné. Ezért moderátorkodik egy komoly konkrétummal kapcsolatban...rögtön előjön a cenzori vér belőle, ha helyzet van.

Nem baj, az idő eldönti, ki mennyit tud, és kinek van félnivalója..
former 2011.03.20 23:03:20
@Sir.Mók: Nicsak,szőrmók,csak nem megint az évezredek alatt jól megismert kettős mérce?Meg a "mindenki hülye és csak nekünk vannak érveink", meg különben is olyan de olyan liberális vagyok, hogy az fáj, kinek mi a pártszimpátiája?Innen már csak egy lépés, hogy azért mert kopasz, akkor náci is...Nicsak,lopakodik a rasszizmus,előitéletesség a jófej-kérdező liberális formájában? Ejnye-ejnye fajtárs,khhm, akarom mondani pajtás....

Rossz az irány nagyonliberális, de azért rögtön parasztozó kiválasztottkám....Kérdezd már meg, mit ért el a kócos a kirohanásával? Csak nem egy platformra került a vezérigazgató az üzemi tanáccsal, s együtt utasították vissza a politika beavatkozását a cégügyekbe?
Látszik, hogy nálatok genetikus csak a felszínt kapargatni:rájöhettél volna, hogy kócos a performanszával JOGTALANSÁGOT követett el, hiszen a tulajdonos képviselőjeként jelent meg, holott az szmsz ezt a jogot a polgira ruházza. HA csak nem volt kócosnak megbízása erre, bizony túlterjeszkedett, jogtalanul járt el, aminek egy kulturországban következménye van...
Na várom a további bölcselkedéseidet,és lényegretörő kérdéseidet,nethuszárkám...
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ekkora lecsóba csapok, hogy ekkora sajtóvisszhangja lesz ennek a sima tábálázatnak. Hisz ma, amikor milliárdok röpködnek, párszázezres szerződések, kit érdekelnek. Örülök, hogy nem lettünk ennyire immunisak.Az érintettek reakciói…..
former 2011.03.13 22:05:22
@Fabius: Dehogy:aljas indokból elkövetett, rendszer és módszerváltás akadályoztatás..na persze, meg lúzerségből tartósan a húsosfazéktól távol tartás..ez fáj a kis kócosnak.
Aki olyan intelligens, hogy a testületi üléseken rendszeresen kétpofára zabál.
Hol tanultad a jómodort,pubi? A tel-avivi kikötő kocsmáiban?
Időközi választás lesz Zugló 1. számú választókörzetében Április 10-én, Garaba Imre megüresedett helyéért. A pártok mocorognak, a jelöltek bemutatkoznak, ( LMP, Jobbik, MSZP, Fidesz ) a tavasz közeledtével megpezsdülni látszik a kerületi közélet.Ma délelőtt az LMP…..
former 2011.03.13 21:22:34