Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maycsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem vagyok az a típus, aki szilveszterkor meg szokott fogadni bármit is a jövő évre nézve. Ez viszont nemrég megváltozott, és bár már korábban elhatároztam magamat, mégiscsak szilveszterkor startolt a dolog.  Igen, jól olvastátok, azt fogadtam meg magamnak, hogy idén nem veszek…..
Akkora szöveg is gyors lesz: a Gutting Revue 2012-ben alakult Budapesten, jelenleg kilenc fős a csapat. Azt mondják magukról, hogy a szövegvilágukat és előadásmódjukat tekintve a groteszk humor jellemzi őket, míg zenéjük leginkább a swing, a rockabilly, valamint a rockzene alapjain…..
Volt már olyan érzésed, hogy a munkád csak merő kitaláció? Hogy a világ akkor is forogna, ha nem csinálnád azt, amit 9-től 5-ig csinálsz? A Strike Magazine nyári lapszámában David Graber körbejárta a humbugszakmák jelenségét – minden alkalmazott figyelemmel olvassa az…..
maycsi 2013.09.14 11:12:37
@K12: pont ezt akartam írni én is, ez nemcsak arról szól, hogy ágytálat cserélsz és kész. nem tudom, hogy maretz be tudna-e adni egy injekciót például, de ez csak egy a rengeteg feladat közül, ami igenis szakképzettséget -és nem betanítást- igényel. persze nem 5 éves képzést, mint a jogászok esetében. de ez a munka szerintem nagyon fontos, mégis alulértékelt, bár igaz, sokan kényszerből és nem "szeretetből" csinálják. pedig nagyon fontos, hogy hogyan bánnak egy beteggel, időssel, aki teljesen ki van szolgáltatva(édesanyám ápolónő).
maycsi 2013.09.14 11:13:54
@trob: teljesen egyetértek!
Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot!…..
Subba Mit hallgatsz? 2011.07.25 17:32:00
Ezúttal lényegesen több rokkal. ..
maycsi 2011.07.29 20:52:10
 Először, hogy stílusos legyek 'hola' mindenkinek! :) Odafajultam, hogy elkezdek blog-olni az életemről itt Argentínában, messze 12.000 km-re az édes Magyarországtól. Most már pont hogy egy éve élek messze távol ARG-ban mindenkitől és mindentől amit csak megszerettem vagy…..
Subba A nap képe: Feküdj! 2011.03.17 13:50:22
Joe Page, a brightoni komikus és hipster a képen látható módon (a táblán az áll, hogy mennyire sajnálja, meg hogy mennyire szereti a lányt, stb.) kért bocsánatot a csajától, aki előtt lebukott, hogy a Facebookon adja a varjat más nőknek. A módszer sikeres volt, hisz a sértett ex…..
maycsi 2011.03.17 21:17:16