Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutatis

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Tükör A média betegségei (3) 2007.12.25 08:56:00
Elszaporodtak az un. beszélgetős tv műsorok, a legkülönbözőbb témákban. Dominálnak azonban a politikai jellegű beszélgetések, van olyan csatorna, amely szinte kizárólag ebből áll (pl. a Napkelte, illetve a Hír TV és az ATV is). E beszélgetésekben a riporterek szerepe nagyon…..
Tükör A média betegségei (2) 2007.12.24 09:33:00
Az előzőben írtam arról, hogy ma a képernyőre kerülni nem célirányos tehetség, hanem attól teljesen elkülönülő, lényegtelen adottságo, tettek alapján lehet. Az, hogy Győzike és családja már hosszú idő óta állandóan jelenlévő a képenyőkön, a maga "IQ"-jával,…..
Tükör A média betegségei (1) 2007.12.23 09:13:00
Statisztikai adatok szerint ma átlagosan 3-4 órát töltünk a televíziók előtt. Tartósan viseljük ennek előnyeit és hátrányait. Információtömeg áraszt el bennünket, egy rése elmegy mellettünk nyom nélkül, más részét nem tudjuk feldolgozni, mert nem értjük, vagy…..
Kisebb tüntetői csoport kormányellenes jelszavakat skandált az MTV Híradója élő adásának hátterében Debrecenben. Kert Attila hírigazgató sajnálatosnak minősítette az esetet, amit Pálffy István az adásban mindennaposnak minősített. A teljes cikk erre>>>..