Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koszti87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..
koszti87 2012.12.22 14:24:37
@Orbánanyja:

A GPS vevő jelet kap a min. 4 műholdról. (3 az XYZ nek, 1 az időnek). A műholdak mondják meg a vevőnek hogy ők hol vannak és a vevő kiszámolja a saját helyzetét.
Mivel többen is szemet vetettek rá a szerkesztőségben, nem adhatom oda a 2011-es Renault Koleos hazai bemutatóján kapott MacTronic Black Eye taktikai lámpát vajszívűen a leggyorsabb Google-Paganininek. Real life feladatot kell megoldani, a határidő pedig kedd dél (2011. november 15.…..
Autót restaurálni - még ha nem is az utolsó szögig - nem lehet csak úgy ukmukkfukk, seperc, egykettőhárombocspapa alapon. Aki nincs tisztában a restaurálás és a felújítás közti különbséggel, nem is érti talán, mi tart ezen az autón ennyi ideig. Pár lemez behegesztése, egy…..
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..