Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomkranik

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folyamatos áremelések helyett egyben rendezné a MOL az áremeléseket. Jövő szerdától végtelen forint lesz egy liter gázolaj. „Már dolgozunk azon, hogy fel tudjuk tüntetni a fekvőnyolcast a kútfejek kijelzőin is. Addig csak a fizetésnél tudják majd csak meg vásárlóink az…..
Tarlós István nyerte a legjobb magyar fővárosi főpolgármester díját a helyi idő szerint tegnap éjjel megrendezett 129. Oscar-díjátadón.  "Nagy megtiszteltetés ez egész Budapestnek, de azért az Alstom-kocsikért is járt volna legalább egy jelölés" - mesélte…..
Amik már a hírekbe sem kerültek be: legközépszerűbb színészi alakítás, legjobb popcorn, legjobb betűtípus, legjobb, hogy kivágták jelenet. Legközépszerűbb színészi alakításGeorge Clooney idén hetedik alkalommal kapta meg a legközépszerűbb férfi színészi…..
A mára meghirdetett rendőri tüntetés elmarad, bohócnak öltözött rendőrök állíthatják meg a gyanútlan autósokat. Az ORFK fokozott közbiztonsági ellenőrzést rendelt el csütörtökre, a Független Rendőr Szakszervezet által meghirdetett tüntetés idejére, ezért ma minden…..
Tomkranik 2011.06.16 21:48:47
Elefánt ürülékre bukkantak az ÁNTSZ munkatársai egy csömöri és egy soroksári Tescóban. A tisztiorvosokat egy vásárló riasztotta, aki a halomtól nem fért oda a meggybefőtthöz. „Magunk sem tudjuk, hogy került az áruházba.” – erősítette meg ingyenesen az…..
Tomkranik 2011.06.16 21:42:01
Bemutatkozik a bohócügyi államtitkár, a gazdasági zsonglőr csoport és a belügyi állatidomár. Az ülésen Schmitt Pál is résztvesz egy pincsi számban. Orbán Viktor bohócügyi államtitkárról szóló elszólása, úgy tűnik, nem is volt véletlen. Parlamenti forrásokból úgy…..
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
Tomkranik 2011.06.05 23:22:04
2013-tól megéri letenni a kocsit Őrmezőn: szakaszjeggyel bárki teleportálhat bárhová. A Budaörsi útra felfestett, több kilométeres dugót okozó buszsáv után Tarlós István mert merészebbet álmodni: megkezdték az építését, és 2013-ra elkészülhet az a P+R rendszerben…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
Tomkranik 2011.05.29 19:12:31
Rekordszámú díszpolgári címről döntött a fővárosi közgyűlés: összesen 16-an nyerték el a kitüntetést. Több civil szervezet és párt is tiltakozik. Tarlós István egy-egy rövid indoklás kíséretében felolvasta Budapest új díszpolgárainak névsorát a közgyűlésen: Ian…..
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
Az Oszama bin Laden likvidálását végrehajtó amerikai kommandósok birtokába jutott a terroristavezér kézzel írt naplója, amely tervezett merényletek részletei mellett érdekes, mindennapi élményeket is tartalmaz. 2001. szeptember 11. - Arra ébredek, hogy valaminek nagyon…..
Tomkranik 2011.05.15 11:07:47
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..
Tomkranik 2011.05.11 20:39:34
@driopios: Akkor a Télapó se létezik??????
Felháborítónak nevezte a budapesti dugódíj bevezetésének tervét a Magyar Felnőttszórakoztatási Egyesület - leállhatnak a nyilvános pornóforgatások. „Eddig belefért egy laza pipa a Gellérthegyen, vagy egy gyors fésöl a Várban, mostantól viszont a közterületesek…..
Amerikai producereknek megtetszett Fluor videoklippekben nyújtott színészi teljesítménye, illetve ennek baseball sapkával történő leplezése. A Plants vs. Zombies című játék filmes adaptációjában számítanának rá. A Sony Pictures készíti el a nagy sikerű Plants vs. Zombies…..
Oszama bin Laden múlt heti halála után sokáig úgy tűnt, hogy helyettese Ajman az-Zavahri veszi át a terrorszervezet irányítását. Azonban egy most feltűnt álláshirdetés szerint még nincs megoldva az utódlás.     ..
Egy bank hitelszámlát nyit a hajléktalanoknak, így abból tudják fizetni a büntetésüket. A törlesztést pedig elég ha két éven belül elkezdik. Miután a főváros vezetése megszavazta, hogy az életmódszerű hajléktalanság 50 000 forint helyszíni bírsággal büntethető,…..
A Zóna Taxi érdekeltségi körébe került rádió kívánságműsorában ezentúl taxit is lehet kérni mindenkinek, aki szereti. A tulajdonosváltással sok minden változik a radiocafé 98.6 házatáján. Maga a rádió neve valószínűleg megmarad, esetleg Radiotaxicafé-ra módosul, de az…..
Az amerikaiak bosszúszomjára hajazó hírforrások megerősítették: tegnapelőtt, tegnap és ma is megölték a terroristavezért. Az amerikai közvélemény napról napra egyre nyugodtabb, ahogyan folyamatosan arról értesülnek, hogy minden nap megölték a tálib vezetőt, és egyes…..
Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este. A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az…..
Minden óvintézkedés ellenére Vilmos herceg és Kate Middleton első közös házastársi képén felbukkant a bugyi-királynő. A Liszt Ferenc Repülőtéren (nem ez a hivatalos neve, de ezt most ne cincáljuk) minden óvintézkedést megtettek, hogy ne történhessen meg az, amitől mindenki…..
A Jobbik közleménye szerint, amióta nem járőröznek Gyöngyöspatán, drasztikusan romlott a helyzet. Szemtanúk Predatort és Godzillát is látták felbukkanni. „Polgárőrök nélkül biztos pusztulásra van ítélve a község.” – jegyezte meg egy csak faját vállaló…..
Tomkranik 2011.04.27 21:36:22
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Tomkranik 2011.04.18 21:53:28
Szexuális preferencia alapján való diszkriminációra hivatkozik az a meleg szendvics, amely a napokban beperelte munkaadóját. „Semmi bajom a szendvicsekkel, nekem is vannak szendvics barátaim, de a melegséget szerintem nem egy étteremben kéne hangoztatniuk. Különben nem emiatt…..
A HírCsárda szakemberei is körbejárták a nagyobb boltokat, hogy a Húsvét előtti bevásárlásban segítsék olvasóinkat. Az ÁNTSZ-hez hasonlóan, állandó szakértőink (Kőrösi András, egy teljesen magyar tulajdonban lévő élelmiszerlánc-hálózat regionális beszerzési…..