Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGE

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az elején. Csipet nem az első kutyám. Egészen kislány koromtól a kutyák töltötték ki a mindennapjaimat. Természetesen mindegyik tápos volt: Zsebikémnek, az ivartalanított pinscher lánynak olyan szájszaga volt, hogy ölni lehetett vele és ha nem a leglightosabb kutyatápot kapta, szó szerint…..
Barfshop Munkakutyák nyersetetése 2018.08.13 13:58:24
Először is. Munkakutyák alatt munkakutyát értek. Nem azt, hogy naponta 3-4 órát sétáltok, hanem a napi szintű rendszeres, erőltetett testmozgást. Mert az ilyen kutyákat másképp kell nyersen etetni, mint hobbikutya társaikat. Olyan ez, mint az átlagos ember vs maraton futó/ fitness cézár. Az…..
Rég megdőlt már az az elmélet, hogy egy kutya év hét emberi évnek felel meg. Ha 7 évvel számolnánk, sok kutya 150 éves embernek felelne meg, és csak két éves korára lenne ivarérett. Ráadásul az is köztudott, hogy a kistestű kutyák tovább élnek, mint nagyobb testű társaik. Az alábbi táblázatból…..
Nem állunk le, amíg kész nem vagyunk. Az a feladat, hogy csináljunk egy demo iOS játék alkalmazást x Ft-ból, de csak annyit szabad foglalkoznunk vele, amennyi munka kijön a pénzből, bármit is jelentsen ez. Van speckó, de csak statikus demo adatok vannak és dizájnt sem szabad csinálni…..
                      A nő nagy művészete a hazugság, legmagasabb szándéka pedig a látszat és a szépség. Mindig is rossz gyerek voltam. Rossz gyerek a szó klasszikus értelmében, akiktől a tanárok mindig is agyfaszt kaptak. Jóformán hamarabb tanultam meg a szüleim…..
Valami nagyon nem stimmelt nekem Viviennel kapcsolatban, már a 30 napos bejegyzése óta. A fogyása ütemével voltak gondjaim, és azóta ez az érzés egyre erősebb lett bennem, de gondoltam megvárom a 45 napos összegzést, de egyre inkább meg voltam róla győződve, hogy kammerákol a…..
LifeTILT Scitec helyreigazítás 2011.09.28 22:40:00
 A megfelelő információk hiányában valótlan állításokat fogalmaztam meg a Scitec Nutrition termékeivel kapcsolatban, amik nem fedik a valóságot, ezért a Sciteccel szemben megfogalmazott minden negatív állításaimat ezúton visszavonok. A Scitec termékei folyamatosan…..
LifeTILT LifeTilt Network 2011.05.22 03:30:00
 Aki Facebookon követi az eseményeket az már képben lehet, de azért itt is leírnám kicsit bővebben, hogy mire gondolok akkor, amikor azt mondom, egy srácra lenne szükségem Június közepétől 12 héten keresztül.  Többek között azért is ismétlem magam mert tudom én, hogy…..
2perc ha a gyerekek dolgoznának 2011.03.15 17:40:00
Ügyeljetek arra, hogy a Tetszik gomb megnyomása után megerősítsétek a like-otokat!..