Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs!rke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
cs!rke 2012.01.29 14:15:27
@tükörfúró: Látszik, hogy nem vagy jártas a témában. Minden táblakihelyezéshez, módosításhoz tartozik jegyzőkönyv, amiben minden le van írva. Sőt, ezt megelőlegezi egy engedélyezési terv. Mindennek megvan a jogosultja, kötelezettje, illetve mindennek megvan a nyilvántartása is. Ha részletesebben érdekel, akkor kérdezz, mert többek között ezzel is foglalkozok. ;)
Az más téma, hogy mennyire kérik számon, vagy mennyire ellenőrzik ezt.
Az emberek nagy része nem is tudja, hogy milyen büntetési tétel vonatkozik egy tábla megrongálására, vagy pl. elfordítására. ('Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény' -> szélsőséges esetben 15 évig terjedő szabadságvesztés)
Nem túl régen volt egy eset, amikor diszkóból hazatérő srácok kidöntöttek pár táblát, meg kihúztak pár szélességjelzőt. Valami baleset is volt az érintett szakaszon. A srác 3 évet kapott. A tárgyaláson meg csak pityergett, hogy ő ezt nem tudta! ;)
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...