Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotofave

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ismét élvezhetjük a Fashion Video Festival (2011) érdekesebbnél érdekesebb programjait! A rengeteg hazai tehetség mellett, számos nemzetközi vendég is érkezik a Glamour által szervezett rendezvényre. A díjakat november 26.-án adják át,…..
Demi Moore mostanában eléggé maga alatt van, amire valljuk be, még oka is akad. Ashton félrelépése miatt elég szomorkás hangulatban van de,... Tovább...   Fashionfave - A divatblog - A kifutók világa, testközelből, csak neked! Hírek, interjúk, újdonságok, érdekességek, a…..
Fashionfave - A divatblog - Minden ami divat - A kifutók világa, testközelből, csak neked! Hírek, interjúk, újdonságok, érdekességek a divat világából. Bármiféle megyjegyzést, ötletet, javaslatot szívesen fogadunk az info kukac fashionfave.com címen. A Fotofave tagja...
A nagy külföldi divatlapok már kidobták novemberi számaikat. Találkozhatunk csodás és kevésbé izgalmas címlapokkal.  Elsőként itt van nekünk az angol Vogue Rihannával. Rihannát nem nevezném nagy kedvencemnek, de ez a csodálatos Armani estélyi szoborszerű külsőt…..
 Az immár tizenhetedik évadjában járó America'a Next Top Model hatodik epizódjában Tyra Banks befűzte Coco Rocha-t, hogy legyen a kvázi koncepciója a fotózásnak. Nagy kedvencem kétség kívül letartolja a modelljelölteket "konkrétan" és átvitt értelemben egyaránt…..