Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trent Reznor

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nagy csapatnál a pálya közepén olyan játékosokat találunk akik csapatukban meghatározó és fontos mondhatjuk bátran kulcsszerepet töltenek be a taktikában!  Nagyon sokszor mérkőzések dőlnek el a pálya középső részén és egy egy jó középpályás  meccseket…..
United Blog Lyon - United 2008.02.20 13:20:00
Ma este végre ismét láthatjuk kedvenc csapatunkat Európa legrangosabb kupa sorozatában, a Bajnokok Ligájában. A Vörös Ördögök a francia Lyon otthonában a Stade Gerlandban vendégszerepelnek majd. Ezen a találkozón jubilálhat a hétvégi FA Kupa mérkőzést kihagyó Ryan Giggs,…..
Trent Reznor 2008.02.20 14:04:12
Sir Alex Ferguson csapata ugyan 4-0-ra legyőzte az Ágyúsokat az FA Kupában a hétvégén, ám a tréner még mindig dühös amiatt, amit az Arsenal csinált, s hogy azt Alan Wiley, a találkozó játékvezetője hagyta. A 66 éves szakember szerint ugyanis az Arsenal játékosai nagyon durvák…..
Biztos emlékeztek rá sokan még, mikor a 98-99es szezonban sikerült tripláznunk. Akkor szintén az Arsenalall futottunk versenyt a Premier League elsőségért és az Fa kupában is őket kellett legyürjük, hogy Roy Keane a magasba lökhesse a trófeát. És ugye a felejthetetlen drámai…..
Trent Reznor 2008.02.19 21:13:15
Trent Reznor 2008.02.20 10:58:40
"Szeretem a spanyol és az olasz pontvadászatot, viszont a Premier Liga nem igazán vonz," - idézte Karim szavait a Don Balon. "Igaz több remek csapat is van Angliában, és nem zárom ki annak az esélyét, hogy egyszer szerencsét próbálok a szigetországban, de az ottani játékstílus nem…..
"Megérte? Félig halálra rugdostak, szétvertek, rémálmok gyötörnek. Az egyik harcos örökre távozott. Bright hét évet kapott. A tökömet úgy szétrúgták, hogy hetekig max a balhét tudom kiverni. Mindezek után az embernek fel kell tennie a kérdést: megérte? Baszod, hát…..