Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hülyeségkaszáló

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
hülyeségkaszáló 2011.03.14 23:33:20
@Conv: te megint hülye vagy,látod,nem értesz a gazdasához, csak a pampuládat járatod!!!
aki ennyi szjt fizet, annak biztos, hogy 90 alatti az IQ-ja!
Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"…..
Magam is meglepődtem, hogy mennyire nehezen szántam rá magam ennek a bejegyzésnek a megírására. Magyarázat persze akad, a tavasz fantasztikus újrafelfedezésétől a négy napos munkakerülésig. De az igazi indok sokkal inkább az, hogy magam sem rajongok az efféle elemzői…..
Könnyed, "Maksa portré" stílusú kabaré az 1998-as Humorfesztiválról :-)   ..
hülyeségkaszáló 2011.03.14 22:19:06
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
hülyeségkaszáló 2011.03.12 20:37:08
@bogancs: Igen! Ha néznéd a demográfiai alakulást meg a munkanálkülisésgét, a
korreláció egyértemü, a hibaszázalék 0.1 azaz egy ezrelék alatt van! Huhu! Statisztikából doktorim van!
Gondolom, már mindenki tervezgeti, hogy mit csinál a néhai magánnyugdíja reálhozamával, már aki megvédette a pénzét Orbánékkal. Persze, van kb. százezer ember, aki inkább maradt a magánnyugdíjpénztári rendszerben, mert ugyebár kecskére káposztát nem bízunk, de a PSZÁF…..
Nem, ez nem egy vicc, MTI hír: "Közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd forintot - tájékoztatta Lasztovicza Jenő, a kármentő bizottság elnöke az MTI-t." A cikk további részében konkrétan kifejtik, hogy mit is jelent ez a…..