Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loader

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Magyar Drift Szövetség 2011.10.31 09:57:00
MDSZ Zárófutam - A végső leszámolás  Amennyiben Brad Pitt és a hollywoodi szuperprodukció stábja nem végzett volna elég alapos munkát, a Magyar Drift Szövetség PRO és STREET kategóriás pilótái szíves örömest vállalják a takarítást a tököli aszfalton. Ha nem…..
Korábban sejtettük, hogy a Hungaroring és a drift kettőséből legenda születik. Most már minden nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy szombaton valóban megszületett az a bizonyos legenda. Vegyük szépen sorjában hogyan is történt mindez.Döntse el mindenki, hogy könnyű…..
Mogyoród – Hungaroring, 2011. augusztus 27. Úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna, hogy 1996 októberében a Hungaroringen elkezdődtek a gyorsulások, majd 2006-ban ezrek gyűltek össze a kecskeméti gokartpályán egy hazánkban újonnan debütáló sportág első…..
 Csalóka ám a kép, Radák "Radír" János nem kamionnal indul az agusztus 27.-i futamon a Hungaroringen, bár belőle még azt is kinézzük, hogy simán elteszi keresztbe...;) Ha az égiek is úgy akarják, szombaton újra tündököl a Skyline a versenypályán...…..
A legend is born. The first drift race ever at the Hungaroring - XPROVID Films. from XPROVID Films. on Vimeo. ..
  Hogy ne süssön a szemükbe a nap, a verseny dobogósai a kupák mellett csúcs minőségű napszeművegek tulajdonosai lesznek.Az Oakley - a motorsportok elkötelezett támogatója - büszkén mutatja be a SCALPEL-t, ami agresszív, sportos formájával tökéletesen passzol a…..
 Mogyoród - Hungaroring, 2011. augusztus 27. Úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna, hogy 1996 októberében a Hungaroringen elkezdődtek a gyorsulások, majd 2006-ban ezrek gyűltek össze a kecskeméti gokartpályán egy hazánkban újonnan debütáló sportág első versenyző…..
A lista folyamatosan bővül..... Bernát Attila - BMW E30 V8Cziffer László - Nissan 180sxCsonka Zsolt - Mazda RX8Dely Domonkos - BMW E36 M3Dénes Miklós - Toyota AE86 S2000Dmitriy Illyuk - Nissan S13Énekes Árpád - Ford Mustang LS7Fehér Zsolt - BMW E36 M5 V8Grózinger Zsolt - BMW E36 M5…..
Kedves Autóőrült Csajok! Itt a lehetőség, hogy bájaitok mellett Ti is megmutassátok kreativitásotokat, és hangot adjatok driftrajongásotoknak. A következő majd egy hónapban a drifter.hu Facebook üzenőfalát a Ti szebbnél szebb fotóitokkal fogjuk megtölteni. A fotópályázat nem…..
Hölgyek és urak, kicsik és nagyon, fiatalok és örök fiatalok, minden kedves Drift rajongó! Bár szárnyra kapott a hír, miszerint a Magyar Drift Szövetség nem rendezi meg a DRIFT Országos Bajnokság harmadik futamát, ez természetesen kacsa a javából. Július 23. és 24.,…..
Hivatalos Magyar Bajnokság II. forduló + Dragracing Gyorsulási versenyTaszár, 2011. május 28-29.Kiskunlacházán már bebizonyosodott, hogy drift és drag két jó barát, így a d&g világmárkát hamarosan d&d néven fogjátok viszontlátni a piacon! Május utolsó…..
A Magyar Drift Szövetség és a Bomba Energy Drink bemutatja az idei nyár fő attrakcióját! Még egy hónap sem telik majd el, hogy Vettel, Alonso és Button elhagyják a Hungaroring aszfaltját, amikor a Drifterek - most először - birtokukba vehetik Magyarország első számú…..
Hivatalos Magyar Bajnokság I. fordulóKakucs, 2011. április 9-10.2011 az MDSZ köreiben hivatalosan is a megújulás éve. A Magyar Drift Szövetség mindenképp erre törekszik idei bajnoki sorozata kapcsán, a professzionális keresztben közlekedés most sem hagy majd kétségeket a…..
Kirobbanó örömmel értesítünk minden kedves driftrajongót, hogy a tárgyalások lezárásával immár hivatalossá vált: a 2011-es DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG főszponzora a BOMBA! energiaital. BOMBA!sztikus meglepetésekkel várja az autósport szerelmeseit idén is a 2011-ben 5.…..
OB1: Április 9-10 - KakucsOB2: Május 28-29 - TaszárOB3: Július 23-24 - TökölOB4: Augusztus 27 - Hungaroring (pro)OB5: Október 8-9 - Kiskunlacháza..
 1: Március 5 - Tököl 2: Március 26 - Kiskunlacháza3: Április 30 - Taszár4: Május 14 - Kakucs5: Június 4 - Tököl6: Augusztus 6 - Kakucs7: Szeptember 10 - Kakucs8: Október 29 - Kiskunlacháza  ..
 Tisztelt Magyar Drift-társadalom, Tisztelt Driftrajongók! A Magyar Drift Szövetség ezen hivatalos közleményében tudatja, hogy a szövetségben tisztújító változások történtek. 2011. január 22.-én a küldötti taggyűlés keretein belül hivatalosan is megújult a Magyar…..