Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberkata

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fagyos szentek elvileg már éppen kopogtatnak, a következő napokban némi lehűlésre és zivatarokra számítunk, ám minket ez cseppet sem zavar, a budapesti nyárból ismét az istenek szigetére, Balira látogatunk, a Bali Banyan Tree resort-ba. Hétvégi álomház-néző túránkon a…..
  Nem szoktunk ilyet, mármint hogy más által készített videót mutassunk, de most kivételt teszünk. Fluor Tomi "mizuja" a Republic Szállj el kismadár című dalához hasonlóan mérgezi át zenei ízlésünket. Az Ötéves terv nevű zenekar készített néhány hete egy…..
Franciaországban is van semmi közepe, ahol a mezőgazdasági termények mellett logisztikai központok és más, városi levegőt nem igénylő objektumok nőnek előszeretettel. Közéjük tartozik az energiában utazó EDF társaság archívuma is, ahol 70 kilométernyi papír és mikrofilm kap…..
MedIQ Twittelni edzés közben 2011.05.09 06:59:00
Emlékeztek még arra, amikor a magzat használta a Twittert és az ötletből kereskedelmi termék lett? Egy brit hallgató találmánya, a Tweet_Fit, súlyzózás közben Twitterre küld üzenetet, hogy mikor kezdtük el az edzést, mennyit edzettünk és mikor fejeztük be. Véleménye szerint a…..
Amikor a két cica meglepte a Blog.hu-t egy fahéjas-vaníliás tejtortával, főzőcskéző macskanőknek képzeltük el őket, akik egy szál vörösboros pohárban naphosszat habarnak, gyúrnak, és konfitálnak a férfi felhasználók legnagyobb örömére. Aztán persze kiderült, hogy a…..
Mac  vagy PC!? A két tábor összecsapása már valamikor a 80-as években megkezdődött. Számos érvet sorakoztattak fel, hogy melyik miért jobb a másiknál, és a versengés még sokáig folytatódik. A következő infografika azonban nem a Mac-et és a PC-t hasonlítja össze, hanem a…..
Na, ideje felvennünk a szálakat Dream Theater ügyben, hiszen állítólag napokon belül kiderül, ki lesz Mike Portnoy utódja a dobok mögött. A nemzetközis sajtó 7 nevet dobott be, ők már lehet, hogy a végleges döntés ismeretében locsolkodtak a hétvégén, mi pedig még egy kis…..
Az alábbi videó Jack Sparrow (Johnny Depp) és Angelica (Penélope Cruz) kapcsolatát mutatja be, beszél róluk Jerry Bruckheimer és a színészek is szóhoz jutnak. Hogy miképp alakul köztük a viszony májusban megtudhatjuk. ..
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..
Föld napja alkalmából egy stílszerű infografika, mely a világ országainak CO2 kibocsátását vagyis CO2 lábnyomát mutatja egymáshoz viszonyítva. Nagyításért kattints a képre!  ..
Fotó kiállítás a Shopp Galériában NIKON ONE, RASK, BLIK Megnyitó: április 21. 19:30h Cím: 1073. Bp., Wesselényi utca 13. Blik, Rask és Nikon One a magyar graffiti-mozgalom meghatározó alakjai, akik napjainkra az utcákat kinőve elismert és keresett tervezők - kivitelező designer,…..
Az MNB szép csendben új külsőt vett fel. Már tavaly decemberben megszületett az új logó, mindenképpen az én hibám lesz, hogy én csak a mai napon láttam meg először. Szeretném is megosztani eme felejthetetlen pillanatot veletek: A régi logó, ami nem volt már elég jó:…..
nejlon Portrék CD-ből 2011.04.18 09:36:00
A  TWBA  reklámügynökség készítette  a  képeket CD  lemezekből. A kampány célja az olaszországi  kalózkiadványok  visszaszorítása... ..
Lehet, hogy én vagyok kissé lemaradva, de nem láttam még ilyen összeállítást az információk kijelzésére, mint amelyet a második képen láthattok, nagyon ötletes (szétszórt, de ötletes). Az első képen pedig egy dögösen beállított infosávot (talán a 0 fokos hőmérséklettől…..
PopKult Minden, ami kávé. TOP 30 2011.04.17 17:07:00
 Már előre félek a hétfő reggeltől, és azon gondolkodom, hogyan élhetném túl. A kávé sokat segít, főleg, ha megfelelően tálalják. Szerintetek melyik a "hétfőreggel" legjobb ellenszere? Ha valamelyikkel ezek közül meglepnének, biztosan segítene az…..
Az All We Need Is Brain aranyos logikai-ügyességi játék volt, már ami a grafikáját és a hangulatot illeti – a játékmenet ugyanis semmi extrát nem mutatott. A folytatás sem váltja meg a világot, de továbbra is vicces jól elhelyezett agyakkal halálos csapdákba csalogatni a…..
cyberkata 2011.04.17 17:29:15
A tajwani Gigabyte már ott van a Windows 7 Home Premium oprendszert futtató Intel Atom alapú gépeivel a tabletpiacon, de az idei termékekkel már valami nekünk is érdekeset terveznek megmutatni. Az egyik új tablet 7" és 10.1"-es méretben lesz elérhető, ahol a kisebbik Android…..
Bár Steve Jobs szerint a iPad kínálja a legjobb módját annak, hogy szörfözhess az interneten, egy nemrégiben készült felmérés azt mutatja, több ember használja tabletjét játékra.A kutatás eredménye:Mit jelent mindez?A fenti eredményeken túl a felmérés megállapította azt is,…..
Így a tavasz derekán már éppen itt az ideje foglalkozni azzal, hogy vajon milyen ruhákkal, kiegészítőkkel is érdemes bővíteni, illetve megújítani a ruhatárunkat. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Először is nézzük, milyen színeket válasszunk. Élénk színek Az…..
Szinte finomhangolásnak tűnik, de azért beszéljünk a központozásról, azon belül is a tagmondatok és mondatrészek közötti írásjelekről. Nagy a bizonytalanság, és ezt jelzi, hogy az MTA kiadásában megjelent szabályzat is így fogalmaz: "Sokszor meglehetősen nehéz…..