Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rézinátor

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát a nyár, mindenki vidám Az emberi világ ilyenkor boldogan vár, A Nap még le sem nyugszik, korán van hozzá, Mikor a fényes sötétben már fenevad prédál.   Nyári nap sugaraitól megolvad egy alakzat. Besüt egy rácsos ablakon, elolvasztja a havat, A jégben már látni…..
Enemy engaged. Daedalus's thermo nuclear rocket blow's in 3 sec. The enemy at the Gates. We need to clear the path. ------------ ---------   Első Front. Igazából ez az egész elég zavaros és elkeserítő, ezekben az időkben főként. Adott egy zenekar aki minden egyes albumjaként…..
Miközben a múlt könyvének lapjait nézegetjük szembetűnik egy különleges és egyúttal aggasztó dolog. Minden egyes dologhoz egy belső harc, egy háború köthető. Egy háború amit ovis ellenségünkkel, vagy leggyűlöltebb személyeink egyikével esetleg legaljasabb függőségeinkkel…..
Gyakran gondolkodom rajta miért történik mindaz ami történik. Miért van az például, hogy az ember próbál egyenesbe jönni és a vége mindig az lesz, hogy nagyobbat esik pofára a betonon. Valami mindig visszaránt, valami mindig tönkreteszi a terveinket. Valami ami felettünk áll ami…..
Daedalus's nightvision report. Because the Saints return! ..................... Loading complete. .................. Old times map loading, @ 2005-2011. Ready to read. Please note that, this memories will contain agressive and horrifiing parts. ..........-----__ Igazából ennek az irománynak nem…..
Rézinátor 2011.04.10 23:42:01
@Chaser.david: ugyan. Olyan biztos az, hogy ha valami elpusztíthatatlan és szívós az ép is? Kai a brunnen G bérgyilkos mondta:
" a molekula szerkezetemet szubatomikus szinten módosították, így az ilyen támadásoktól általában nem pusztulnék el. "
esetemben is csak erről van szó, csak a máshol kell keresni a molekulákat.

Egyébként nincs az a lány. Csak, hogy léteznek olyan élőlények is a földön, csak sokszor minek. Egy olyan társadalomtól amelyik valóvilágon nő fel ne várjunk sokat.
II. rész Az átalakulás A szentséges istenhívők, kik FM-et követik, rátaláltak a módjára, hogyan törhetnek be ebbe a galaxisba. Az utonálló Rézen, kis csapatával megpróbálja megelőzni a bajt, mielőtt a fény szolgái belépnek a világba, hogy elpusztítsák a gonoszt.…..
Következő mesénkben 3 hős történetéről lesz szó. Két bátor, bolygóromboló robotról, és egy Gonosz Űrvámpírról, aki a beszélgetésükbe hág. Azonban a mese, tartogat némi fortélyt is a tarsolyában. A szientológus üstökös bajba keveri a furcsa triót. Igaz történet…..
Jelentem ma egy hónapja, hogy nem dohányzom. Ez azért hír értékű, mert konkrétan eddigi életem felét, tehát 14 évet dohányoztam végig, de most igazán és komolyan gondolom, hogy végleg szakítok ezzel a szokással. Csak van némi gond... Szóval, nem hittem volna, hogy az ember egy…..
Holnap indítom a Renegate sorozat feltöltését.Minden nap este felkerül egy rész egészen addig amig utol nem érem magam itt. Az első évad első néhány része picit gagyinak tünhet, mint minden szájfában xP Jó szórakozást előre is!..
Mielőtt elkezdem feltölteni ide saját gyártmányú képregény sci-fi sorozatom meg kell osztanom néhány sort veletek. Először is a Renegate sorozatot a szerzői jogok védik, ezáltal bármiféle másolás, sajátként feltüntetés, tehát a plagizálás jogi lépéseket vonhat maga…..
 Good evening. This is the Daedalus. I've commanded to show you something strange from the past. Opening Daedalus's database/old times/spring.exe ......... ...........Loading extra datas. ......... ............... .....Loading compelete 100%/ ------- _ Emlékszem az utolsó tavaszra aminek…..
    A formaságokra adva megcsinálom az első bejegyzést. Mindenkinek kedves / kedvetlen szórakozást, kellemes időtöltést itt és a forumtrollokat lángszóróval pörkölöm szarrá. Ez itt a Daedalus (Dédalusz) x). A csillagkapu Atlantisz leggyakrabban szerepeltetett emberi…..
Igazából számtalanszor gondolkodtam már rajta, miért vagyok olyan amilyen. Miért van ez így, miért vagyok kívülálló , vagy ahogy a hozzám hasonlóakat a csodasajtó nevez: " szélsőséges a társadalom szélén élő ember ". Talán így van, sőt alá is írom. Nem nagy…..
Néhány nappal ezelőtt egy mostanában egyre többször előforduló jelenségnek voltam a része, ami arra sarkallt, hogy sztori legyen belőle :) Történt ugyanis, hogy végre eljutottam újra a kedvenc edző termembe, egy igazi csajoknak való órára. - nálam ez azt jelenti: itt csak az…..