Regisztráció Blogot indítok
Adatok
még mindig ráérek este.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy veszem észre, hogy mostanában egyre több embernek romlik olyan mértékben a látása, hogy szükségessé válik vagy a szemüveg vagy a kontaktlencse használata. A választást befolyásolja, hogy alkalmasak vagyunk-e kontaktlencse viselésére vagy olyan munkakörben dolgozunk, ahol praktikusabb lehet. De…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
még mindig ráérek este. 2011.08.19 16:11:06
 Hajdúné Sarka Katával éppen hogy összefutottunk a fesztiválon, de hál istennek még időben odaértünk. Az interjú arról próbál szólni, hogy milyen a Sziget és Kata viszonya. Nem minden anyagunkban folyik a vér. Az éjszakai hideg ellenére nagyon él a fesztivál. ..
még mindig ráérek este. 2011.08.12 15:46:59
még mindig ráérek este. 2011.08.12 19:47:23
@fülesboci: Mondjuk még a pénzt sem sajnálom szerencsétlentől, ha már ekkora barom és ennyi pénz mellett csak az ország leghülyébb nőjét tudja felszedni, akkor legalább a pénzben lelje örömét
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
még mindig ráérek este. 2011.06.20 10:51:29