Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loverman

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sam Siegler volt ugyebár a dobos aki beszállt John helyére (miután az valami elvonón volt, vagy micsodán) és itt beszél a részvételéről ..
Olyan szép lehetett volna. Újra kinn a Ringen, szédületesen nagy tömeg előtt, élő stream, valamennyire még a tv is közvetítette (75 percből csak 50-et adnak ott le) és azzal a tudattal ültem le, hogy egy Greatest "Játsszuk le a slágereket, hogy tudassuk az emberekkel, hogy még itt…..
Limp Bizkit Hold on gyakorlás 2013.03.31 20:14:14
Fred hangja kicsit berozsdásodott... Vagy csak nem való így koncertre. Mindenesetre azért jó látni, hogy készülődnek ..
Limp Bizkit Ready 2 Go! 2013.03.25 06:28:41
Végre itt van a dal! Meglepően jó, még Lil Wayne sem olyan nagy zavaró tényező Ready 2 Go Van ilyen verzió is :D ..
Gyerekek, szemtanúi lehetünk a Limp Bizkit telenovella 2013. kiadásának. Szóval nagy fröcsögésekkel teli fél év után visszafogadták Lethalt (pusz pusz), most meg úgy látszik megint nincs velük. Legalábbis turnézni vele biztosan nem fognak. Ezt Lethal is megerősítette: “Pretty…..
Na jó, legalábbis ők így akarták, csak valaki jól elszúrt valamit, hogy kinn felejtette a Lightz videót publikusan :D Fred nem fogja értékelni ezt, az tuti. :D Mindenesetre előkerült valami hülye barom videója, aki ismét egy jó példa arra, hogy ez a betegség még nincs…..
Nem tudni pontosan melyik iskolában tanít az alábbi oktató, de el kell ismernünk, hogy nagyszerű munkát végez, ha a gyerekek kulturális fejlődéséről van szó. Azt sem tudjuk mi igaz a történetből, mert csak egy print screenelt Facebook-poszt áll a rendelkezésünkre, de játsszunk…..
Loverman 2012.08.23 10:53:14
@Fsz: Jah kezd Blikk szintre süllyedni ez a portal.
Teljesen a semmiből felkerült egy youtube videó a limpbizkit profilú csatornára, állítólagos új dalok részleteivel. Azonban kommentár szerint ez csak poén, nem ilyen lesz, max a dalszöveg lesz majd valóban ilyen a lemezen. Relax it is a joke guys the real Bizkit will make you want…..
Elloptak a Limp Bizkit zenekar egyik gitárját a hétvégi Nova Rock fesztiválon Ausztriában, két magyar színpadi munkás a gyanúsított - közölte hétfőn az osztrák rendőrség. A hétezer euró (mintegy 2,1 millió forint) értékű elektromos gitárt nem sokkal vasárnap éjjeli…..
Igazából pénzéhséggel és azzal vádolja Fredet, hogy diktatúrát tart fenn a bandában. Az utóbbi hetek csendje után a fellépések után újra előtört belőle a düh és elkeseredettség Sanyinkkal jól tud dumálni :P @FxSanyi the only one breaking the "family" and "fans" up is fred…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Nem is tudtam, hogy a fiatal Ganxsta Zolee Everlast Tribute zenét csinál angolul :P..
Vigyázat, nagyon hipnotikus! Kb olyan, mint egy 40 perces "Everything". Amúgy a dobos ismerős lehet ;)..
Richard Dorfmeister downtempo-legendával nyitja kapuit Budapest legújabb szórakozóhelye a Park. A május 3-i nyitónap Dorfmeister mellett a jamaikai Ras MC T-Weed is fellép. Az akár 12 ezer ember befogadására is alkalmas, szállítmányozási konténerekből épült szórakoztató-központ…..
Nehéz a sorsa a lecsengett majd feloszlott zenekarok új sikerekre nem képes egykori tagjainak, jól illusztrálja ezt Shifty Shellshock egykori Crazy Town-énekes, aki az általában nagyon jól értesül amerikai TMZ bulvároldal információi szerint március 29-e óta, lassan egy hete…..
Limp Bizkit Na, így kell ezt 2012.04.02 21:41:30
Egyből jobb ilyeneket olvasni  ..
Loverman 2012.04.03 12:33:53
@gosford: Mindenesetre Lethal elég hülyét csinál magából. Előszór könyörög, mártírt csinál magából, aztán vádaskodás utána meg de jó lesz minden a bizkit nélkül :) Pedig tudjuk, h ez csak a látszat és a szívügye, idővel megint térdelni fog.
Magába is nézhetne, ha munka van akkor ne legyen ennyi bulizás meg szívás. Többiek is csinálják de nem ilyen mértékbe. Valahol meglehet érteni őt is de qva szarul kezeli most a nyilvánosság felé.