Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Alex

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közvéleményben újra meg újra megerősödnek azok a hangok, amelyek azt mondják, hogy mindenkinek megvan a maga dolga: a nők végezzék a házimunkát, gondozzák a gyerekeket, a férfiak pedig keressék meg a kenyérre valót és lássák el a vezető szerepeket. Mindezt pedig bibliai igékre hivatkozva, mondván…..
M.Alex 2017.10.29 20:12:12
@Untermensch4:
Szerinted rászedte? Én nem tudom Évát/Ádámot rászedték-e, és ez a poszt szempontjából talán nem is lényeges. A tény az, hogy a Biblia szövegében a szöveg szerepel. Ne feledjük a poszt (al)címe "Nincsenek bibliai nemi szerepek"
Az idézett szövege(ke)t a poszt szerzője is említi, én pedig -illusztációként- egyszerűen ide másoltam.

A Biblia szövegének teljes kritikai vizsgálatát szívem szerint nem válalnám bár vannak itt néhányan akik a hozzászólások keretekein belül is törekszenek a teljes, és kizárólagos igazság kifejtésére.
Volt rá példa, hogy a harmadik országból Magyarországra behozott kukoricát átcsomagolták, és magyar vetőmagként adták el, ráadásul GMO-szennyezett volt. [...] A tárca kész arra, hogy sóval hintse be minden olyan cég helyét, amely hamisításra vetemedik – fogalmazott a…..
M.Alex 2011.07.26 16:53:30
@Emiksz:

'Magyarország mezőgazdasága jól van, eleget termel, sőt többet is. Nem kell GMO, semmi érv nem szól mellette.'
Dehogynem.
Pl. a nagyobb terméseredmények akár kisebb vetőterületet is jelenthetnek. És ezzel pl. kisebb környezetszennyezést.
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
M.Alex 2011.03.16 09:48:07
@Rocko-: És mi lenne, ha a személyautósokat tennénk vasútra?
M.Alex 2011.03.16 10:29:36
@Rocko-: Tekintsd tréfának...
Csak arra akartam felhívni -többek- figyelmét, hogy a személyautósok -vélt vagy valós- érdekei nem feltétlenül előbbrevalók a teherautósok (motorosok, biciklisek, gyalogosok lehet folytatni.) érdekeinél.