Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakács Szilvi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki életében eljön az idő, amikor valami újra vágyik. Ez lehet egy új ruha, nagy utazás, jobb autó, új ház... Én ennek jóval egyszerűbb formáját választottam. A rovatok menübe egy új RECEPT címkét helyezek be. Itt néhány, már kipróbált csokis receptet fogok…..
Coppeneur: Innováció és design Mivel sokan jelezték, hogy tetszett a Zaabär csokoládé, ezért igyekeztem megint valami újat, modernet bemutatni. A fűszeres, gyümölcsdarabos csokoládéknak most nagy divatja van úgy látom, sőt, a jelek szerint a gyártók még inkább így…..
Szakács Szilvi 2012.02.09 19:52:44
Krémes polenta (vagy puliszka) császárhússal Nem merem receptnek hívni, mert annyira egyszerű és semmi eredeti nincs benne szerintem, de azért ideírom a receptet is, hátha valaki megkívánja és megcsinálná, de nem tudja hogy kell.Egy személyre kb 1 dl (azaz fél pohár)…..
Szakács Szilvi 2012.01.25 22:10:01
Simón Coll - xcocolaters Simón Coll 1840 óta készít csokoládékat Barcelonában. A tartományban először ő készített fehér csokoládét gyönyörű csomagolásban, ami a mai csomagolástól alig tért el. Már rengeteg belga, svájci csokoládét kóstoltam, de spanyolhoz még nem volt…..
Fejd meg a szivárványt! Fald fel a szivárványt! Van ugye ez a reklám... Ezen a blogon nem foglalkozunk különösképpen a különféletermékek hirdetéseivel, de emellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. És érdemes is pár szót vesztegetni rá, hiszen a fent említett cukorka…..
Majani - megragadják az édes élet napos oldalát Mai édességünk egy igazi cégeken és szakterületeken átívelő koprodukció. Az első gyártó, akiről mindenképpen említést kell tennünk, 1858-ban indult, amikor Ferdinando Baratti és partnere Edoardo Milano úgy döntöttek, hogy…..
Újra az iskolapadban Az alapkurzust követően már csak két hónapot kellett aludni, és máris kezdetét vette a haladó tanfolyam is. Mivel az első nagyon tetszett, így természetesen a második felvonásról sem hiányozhattam. A körülmények is jelentősen javultak, egyrészt az…..