Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hotride

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi beismerő vallomása után a srácok máris felvették vele a kapcsolatot és Lethal ezt közölte The guys in our band are true gentlemen. Giving me a second chance after the stupid shit I talked and the way I acted really shows class.LBF Now it's time to step up to the plate and I'm…..
Limp Bizkit Wes Lethalről 2012.07.06 14:20:00
Valaki írt Wesnek, hogy az emberek örülnének Lethal viszatérésének, erre Wes azt írta, hogy érdekes, mert az egész turné alatt egy tábla nem volt erről. Íme a párbeszédük (amit ha jól látom időközben Wes le is törölt. @wesborland People didn't bring signs to the shows…..
Hotride 2012.07.07 22:41:16
@gosford: Én is ezért birtam őt. De engem nem érdekel ki mennyit keres meg ilyenek ez a belső ügyük. Lényeg, hogy jó zenét csináljanak meg a koncertek többi nem ránk tartozik, oldják meg maguk és leszarom. Lee nagyon elcseszte ezt a nyilvános mocskolódást, egyszerüen amatör dolog! Ha igaza van ha nem ez nem profihoz méltó. És vszinű csak a düh beszél belőle. Ennek ellenére birom őt és bárcsak megoldódna és visszatérne. És mindannyiuk magukba néznének és engednének.
Milyen remek dolog a bandáról csak akkor hírt közölni, ha valami negatív dolog történik vele. Olyan igazi magyar szokás. Múltkor az volt, mikor lemeztársaság nélkül maradtak (az újról persze már nem lett beszámolva), most meg az volt a nagy cucc, hogy két magyar biztonsági őr…..
Mert Fred nem akart gitározni Wessel. Na nem mintha csak Wes szólójával nem működne a dolog, de hát ők tudják."On this last tour I was supposed to play rhythm guitar while Wes [Borland, Limp Bizkit guitarist] played his solo on the song Shotgun. That's a song which I never wanted to…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Hotride 2012.05.17 21:23:27
@igazi hős: Igazad van, ebbe bele se gondoltam. De durva :D Én a tájt születtem, de az akkori tinik valóban már fotelből tolják :D
Limp Bizkit Wes is reagál 2012.04.01 23:08:00
Objektívan beszámol, hogy nagy hiba volt nyilvánosan szennyest teregetni (egyetértek) és a banda él és megy tovább Ha elmondhatom a véleményem, kicsit ironikus, hogy olyan valaki beszél itt a bandát károsító tevékenységről, aki nem kevesebbszer, mint 3x szállt már ki...De ez…..
Hotride 2012.04.02 10:47:53
@gosford: Rövid távon meglehet oldani, szerintem vendég zenészek lesznek. Ez csak a rajongokkal kicsit kibaszás. Hosszú távon meg vagy visszajönnek vagy nem tudom mi lesz :) Attol tartok h a végén Wes is beleun és kilép a faszba megint.
Hotride 2012.04.02 11:42:59
@gosford: Szerintem erre már találtak megoldást. Én Sid-re gondolok bár nem tudom mennyire ér rá a Slipknot mellett. Vagy még az jutott eszembe, hogy a BLB-böl esetleg. De csak találgatok, nem tudom kikböl áll a banda :) De szerintem ez már levan zsírozva valakikkel. Véglegesen meg nagyon nehéz lesz potolni őket :( Kemény menet lesz, és nem biztos hogy sikerül. De nagyon remélem hogy idővel visszatérnek.

Autotuneage? Szerintem xar lett és nem adták ki. Vagy John-nak olyan belött feje volt, h szégyelték. Na jó ez csak vicc volt :D
I can honestly say that the spirit of Limp Bizkit is stronger than ever. Not only is the new music being made exciting and polarizing, our focus and determination is at an all time high. I feel that we have barely scratched the surface of reaching our full potential. At the same time,…..
Hotride 2012.04.01 12:14:55
@gosford: Én még Johnt sosem hallottam beszélni, nemhogy állást foglalni :) Persze imádom, qva jó dobos, de ilyen szempontból mint ha nem is létezne. Sam-al együtt :(
Hotride 2012.04.01 18:47:43
@Chinook: Na neee. Ezt meg honnan szedted ? Amúgy két l-el pls :D
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
Hotride 2012.03.31 14:25:41
@Loverman: Mindig jókat röhögök amikor a TUTP-t favorizálják itt. Most örülhettek, vmi más banda név alatt hallgathatjátok majd..nem lesz többet My generation, Nookie, Take a look around, Douchebag stb. Csak the channel meg truth,hu de jó! Utáljunk mindent és mindenkit! Az tényleg minden, csak nem bizkit, elkéne felejteni ezt a vonalat vagy tényleg új név, új banda :(
Sid Wilson (Slipknot DJ-e) nemrég elárulta, hogy Freddel közösen egy EP-n dolgozik. Ausztráliában összehaverkodtak és azóta a Cash Money studiójában "piszkos" dalokat rögzítenek. Forrás..
WTF? Májusban Antlantic Cityben lesz két Fred Durst koncert (?), amire pötöm 55-60 dollár közötti áron lehet jegyet venni. Mi zajlik a bandában?..
A Billboardnak nyilatkozottÖsszefoglalva: A dal nagyjából már kész, de még kell rajta kicsit csiszolni (magyarul keverni).Készülni fog a Ready to Go-hoz egy videó is hamarosanIngyenesen hozzáférhető dal leszLesz Tut part 2 is, EP formábanKi fogja használni, hogy a Cash Money…..
Lethal egy ausztrál klubban lejátszotta. Szerintem azért messze jobb, mint egy "Middle Finger", főleg instrumentálisan tetszetős. Lil Wayne-től azért csökken a színvonal, de azért még elmegy. Nektek hogy tetszik?  Update: A banda megkérte a feltöltőt, hogy…..
Hotride 2012.03.04 12:16:35
@133: Remélem kibékülnek már végleg. Két jó banda. Utóbbi időbe nem szimpatikus ahogy a Slipknot elszállt magától, vissza vehetnének az arcukból..
Vannak pletykák, hogy jövő héten kiadnák azt a Lil Wayne-nel készült dalt, amit elvileg Gold Cobrára szántak, de azóta nem lehetett hallani róla semmit. Állítólag túl rossz volt a végeredmény, de ezek szerint hamarosan mi is meggyőzödhetünk róla, hogy ez-e az eset. Annál a…..
Lamb Of God – Resolution (Roadrunner) Nagy-nagy metálzene-történeti kérdés, hogy mi lett volna, ha Dimebag Darrell nem hal meg. A Pantera státusza olyan stabil volt, amikor a drogok és a személyes sértődések nyomán beállt a földbe, ami a keményzene világában példátlan. A…..
"Jó dolog a nosztalgia, de meggyőződésem, hogy a Szigetnek nem szabad a múltra koncentrálnia." – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője, aki szerint egy fesztiválszervezőnek minden évben a legjobbra kell törekednie, a jubileum csupán keret. "A 20. fesztivál…..
Már biztos minden Lángoló Gitárok-olvasó kívülről fújja, hogy a Korn, bár tagadja a puszta trendkövetést, de csatlakozva a jelenleg futó divathullámhoz, dubstep-lemezt ad ki december 2-án (tehát ma) The Path Of Totality címmel, így nem is fecséreljük a szót,…..
Fred egy Podcastben elmondta, hogy a LB illetve az Interscope különváltak. A banda MINDEN albuma a Flip/Interscope lemeztársaságon keresztül jelent meg, úgyhogy véleményem szerint ez most egy nagy törés a bandának. Az Interscope manapság már inkább a popban utazik (Lady…..