Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fzsofi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BlogOlló Menni vagy nem menni? 2008.01.12 13:48:00
Itt az idő, hogy megírjam az év első okoskodását. Kéne már írni vicceset is, de azt sokkal nehezebb. Na meg ígértem, hogy specializálódok egy témára csak még nincs kitalálva. Addig is jöjjön a határozott véleményem egy témáról, amivel jósokan nem értenek eggyet velem.…..
OldManBlues Emeregy Kossuth Rádió 2007.11.15 17:43:00
Emeregy. Ezt muszáj mindenkinek, mindig, így bemondani. Ha a Rádiónál dolgozol. Vagyis minden nap, minden munkával (az éterben) töltött percben, órában tudatában lenni annak, hogy valakik ostobasága, ízléstelensége (de hatalma) miatt nincs többé egyszerűen: Kossuth Rádió. Mit…..
fzsofi 2007.11.15 22:16:38
A kommentek kb második felét nem olvastam már, szóval bocs, ha ismételek valakit.

Huszas éveim közepén vagyok, és pár hónapja csak a Petőfi. Utoljára Poptarisznyát hallgattam ott a szerintem elképesztő rossz "minden számba beledumálok" B. Tóth Lászlóval, a Garázsra emlékszem, de fiatal voltam én még ahhoz, alternatívának volt még valami szlovák adó, az első országos kereskedelmi adók is csak elég későn érték el Sátoraljaújhelyt.

Végre végre jó zenéket hallok egy rádióból, nekem pont az tetszik, hogy elég változatos, túl vagyok már a csak feketében csak érfelvágós rockzenét hallgatok korszakon, nyitottság van, és akadok is gyöngyszemekre. Ja, ismételődnek a zenék, engem speciel még ez se zavar. Kapok minőségi szórakoztatást.
(Nálam külön plusz pont, hogy egy éve külföldön, mondhatni politikamentes környezetben élek, és miután már rohadtul nem érdekel az otthoni acsarkodás, nincs is az arcomba tolva.)

De miért kell ebből az egész rádió struktúraváltás kérdésből generációs nosztalgiahullámot csinálni? Biztos megvolt az akkori kor romantikája, szüleim átadták fiatalkori élményeiket, nálunk az lett a konklúzió, hogy ja, nekik sokkal nyilvánvalóbb volt, hogy mi ellen lázadjanak. És ez biztos izgalmas is volt. De ez kb olyan, hogy az én seggem alatt se Pampers volt még, mégse utálom/ irigylem/ nézem le a legfiatalabb tesómat, mert neki már igen, bezzeg az én időmben...:)
Mik még a hivatalos teendők, ha szupergyorsan elintéztünk mindent(szállás, bankkártya, jogsi), és még melót is kaptunk? Először is javallott pár deci gin és sör elfogyasztása. Nézzük milyen kötelezettségek várnak még reánk miután kitisztult a fejünk....Fontos, hogy legyen…..
Először is köszönet az Indexes kollégáknak a blog címlapra kerüléséért, és a kommentezőknek a naprakész, friss információkért.Most pedig lássuk, mit újat tudhattunk meg:-a címben említett bank a HSBC, ahol havi 6 fontért nyitható egy ún. Passport folyószámla, amihez jár…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..