Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apa1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
Mandiner blog A nép szava 2009.10.31 11:01:00
  Végre megvalósulni látszik a frusztrált népvezérek és publicisták mindekori álma, s összefog a nemzet, hogy közös akarattal egyszerre lépjen, mert hát lépni kell. A két lejárt szerződésű rádió hívei nem adják fel: tüntetést szerveznek, szalagot kötnek,…..
Gulyásdemokrácia Szól az ORTT 2009.10.28 18:12:49
Ennek most nincs köze a rádióhoz.Ami most és a nagyon közeli jövőben történik, az egy az egyben politikai kultúra kérdése. Sláger? Danubius? Ugyan kit érdekel? Üzleti vállalkozások ezek, rádiónak se a legjobbak, bőven túlélnénk nélkülük. A kérdés itt nem az, szeretjük-e…..
A szlovák reformdüh sem ismer határokat, istenről és emberről nem is beszélve. Hiába nincs náluk két éve viztidíj, még a halottaktól is próbálják beszedni a 140 forintot. Tavimajom leveléből kiderül, hogy magyarnak lenni akkor sem könnyű, ha az ember életét nem az…..