Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gDj$$

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziasztokEgyik lelkes rajongónk elkészítette a Garry's mod Sötét Titkai Játékot, és megkért minket, hogy mondjunk róla egy véleményt.Szerintünk a játék baromi jóra sikeredett, és szeretnénk majd egy végleges verziót is. Eddig csak Béta van, és ennek megfelelő javított…..
Hello everyone,DJ_DAN Here!Latillaman és én tervezünk egy rádiót,ide a GMST blogra. Ha a fejesek beleegyeznek, akkor minden nap délutánján hallhatóvá válik a GMST FM,ahol az én ütős számaimmal és Lati által gyűjtött Rock/Metal számokkal fertőzzük a hallásotokat!…..
gDj$$ 2011.05.03 21:31:34
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
SziasztokSajnálom, hogy még nem készült el a rémálom, de sajnos adódtak kisebb technikai problémák. A gépem beadta a kulcsot, és  mert rajta volt minden adat (mert hülye fejemmel nem csináltam biztonsági mentést) így egy kicsit csúszni fog ez a GMST. Nem adom fel, mert ezzel a…..
Habár a videót egyedül csak én láttam (Reptile) szerintem egész jó lett, főleg a vége. Csak azt nem értem hogy Gman miért visszhangzik...
gDj$$ 2011.03.16 19:16:00