Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diverdiverdiver

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghívót kapott Bangkok Charlie: szombat, délután 16.00 óra a Siam Paragon előtt, remélem ráérsz? Ha megmutatom, kitől jött a meghívó, akkor már a válasz sem lesz kétséges. Nos tőle:Ő bizony Ploy Cherman, foglalkozását tekintve színésznő és modell, státusza pedig thai…..
diverdiverdiver 2011.03.11 08:46:55
@bkkzol: És sajnos ebbe a képletbe nem csak egy nulla keveredik bele, hanem több, így a végeredménye a szorzatnak abszolut NULLA. De mi várható, hiszen aki szépségkirálynő lett, annak már szerepelni kell sorozatban, tehetségtől függetlenül. Ezek a sorozatok nagyon keményen reklámokra épülnek (hiszen "szappanoperák" a klasszikus értelemben) és boldogok lehetnek a marketing szakemberek, hogy ekkora közönség falja a reklámokat. A reklámspotokban úgy százszor-ezerszer nagyobb kreativitás és színészi munka van, mint magában a sorozatban.
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
diverdiverdiver 2011.03.11 08:13:45
@mityu: Józsefváros is kemény hely, de itt Thaiföldön nincs akkora "értéke" az életnek, így hamarabb hidegre tesznek, aztán meg ülnek lesütött szemmel a TV híradóban az asztal mögött, vállukon egy büszkén vigyorgó rendőr keze, az asztalon meg a gyilkos szerszám. Itt ez a világ járja. Ha erre jársz elő ne vedd a késed, mert a hazaúton már nem kell kaját felszolgálni Részedre a repülőn.
diverdiverdiver 2011.03.11 08:15:14
@Slaydo: Nem az elmaradt haszonért lőnek le, sokkal inkább azért, hogy "ne veszítsék" arcukat a többiek és saját maguk előtt. A bosszú szicíliai szinten zajlik ha megsértenek valakit.
diverdiverdiver 2011.03.11 08:38:36
@Színes Géza: Ne menjen el a kedved Thaiföldtől, mert csodálatos hely. Ha nem hiszel a "mosoly országa" süket dumában és nem csak a turista helyekre vagy kiváncsi, akkor olyan élményekkel gazdagodhatsz, amik egy életre szólnak. Rabul ejt, hidd el!