Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scy___

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A londoni székhelyű Mr Jones Watches és William Andrews brit humorista együttműködése nyomán született meg a The Last Laugh, avagy az Utolsó Nevetés elnevezésű karóra. A téma a jól ismert halál, ennek megfelelően a tervezők kinyírták a hagyományos mutatós elrendezést, a…..
"Bekaphatjátok, az enyém lesz a legmásmilyenebb!" - gondolhatta a telek tulajdonosa, mikor összevetette az építési szabályzatot, a szomszéd házak látványát és a rendelkezésre álló, zsebkendőnyi területet. "Veszünk egy nagyjából hagyományos kiosztást, rádobunk…..
A WAMP (Wasárnapi Művész Piac) szervezői minden hónapban bemutatnak egy-egy olyan designert, aki jelenlétével és munkáival emeli a művészeti piac fényét. 2011 áprilisában a „Hónap Designere” címet az Mlamp kapta meg.Az Mlamp folyamatos résztvevője a havonta…..
Scy___ 2011.04.04 01:38:52
Kilenc szinten, egészen pontosan, hiszen a kicsi, de annál magasabban fekvő "tetőterasz" is beleszámít. A Zecc Architects mérnökei egy 1931-ben épült víztorony adottságait próbálták úgy kihasználni, hogy kellemesen, ergonomikusan élhető, családi kégli váljék belőle.…..
Andrew Myers, kaliforniai képzőművész munkáiról kicsit talán Uecker szögképeit idézik,  de aki egyedi, különleges portrét szeretne magáról, annak ez merő sznobizmusnak tűnhet. A képeken látható sorozat elkészítése kifinomult precizitást, valamint egy tartós…..
Artemy Lebedev az apró dolgok nagymestere. Az orosz designer és csapata a hagyományos adathordozók kiváltására alkalmas, egyszerű és stílusos USB kulcsot tervezett, amely ugyan még koncepció, de biztosan nem sokáig. A kartonból (jó eséllyel újrapapírból) készült, letéphető…..