Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhaszgabriella79

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16. hétTöbben kérdezték, hogy miért írok néha 2 hetente? A válasz nagyon egyszerű: mert nem történik velem semmi :-) De komolyan. Élem az életem, dolgozom, már nem járok bulizni, a gyerek nem mozog, néha olyan, mintha nem is lennék pohos. És már nincsenek óriás kaja partik…..
Sokszor felvetődik bennem a kérdés, hogy hol ér véget a szülői felelősségvállalás, és hol kezdődik az önzés. Sajnos a kettő közt nincs éles választóvonal, pedig kívülről nézve - főleg, amíg az ember nem vállal gyereket -, olyan egyszerűnek tűnik…Családomban,…..
juhaszgabriella79 2011.09.20 09:43:34
@sikno: ha lehetőséged van biztosítani normál körülményeket, akkor az a normális.a példa arra vonatkozik, akinek lenne lehetősége először lakáshoz/ házhoz jutni, hogy legyen hova szülni.
„Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé” - a féltékeny pasi egy másik csajjal boronálja össze riválisát. Ha már az előzetes levelezésben is burjánzik…..
 Az utóbbi években a házaspárok/párok egyre nagyobb százaléka 30 fölött vállal gyermeket. Igen, sajnos leköt bennünket a tanulás, karrier, pénzhajkurászás… Ennek megfelelően érdemes néhány vizsgálatot elvégeztetni, hogy előre kiküszöbölhetőek legyenek az…..
juhaszgabriella79 2011.03.18 14:59:10
Gyerekmonopoly Gyerekmonopoly 2011.03.09 14:33:00
Hogy miért? Mert minden jó blog név foglalt volt, de tényleg (nem kamázok). Ez meg közgazdász-fejemhez közel van némileg… amúgy meg a Zuram ötlete volt, ő a házi kreatív… khm néha! :-)És hogy mi vitt rá? Őszintén? A baráti köröm 90%-a különböző méretű és…..
Gyerekmonopoly Farmakológia 2011.03.17 13:53:00
Ma Borsolyka családjával ismerkedünk, akik egy váratlan fordulattal a városi létet felcserélték a rideg állattartásra. Szüleim, miután megunták a pesti zsúfolt forgatagot, és madárcsicsergésre vágytak, úgy döntöttek, kiköltöznek a telekre. Ott volt egy méretes nyaraló, amit…..
juhaszgabriella79 2011.03.18 14:35:23
„A felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyik a nagyon csúnya éltanulókból, a másik a legbeképzeltebb, sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a szeretőiket, mint más a zoknit” - következő kedves posztolónk mérlegre teszi eddigi…..
Az ember jánya mikor elhatározza, hogy márpedig gyereket akar és kész, azzal kezdi, hogy átfésüli a netet termékenységnövelő praktikák után… Hiába, a XXI. század gyermekei előbb gugliznak, majd utána kérik ki jó anyáink tanácsát… Na, nézzünk ebből néhányat a…..
 A számítások szerint már egy hónap sincs addig, hogy világra jöjjön a mi kis női Montgomery-nk, aki akkora stratéga, hogy szinte mindig sikeresen fityiszt mutat a számításainkra.  Már a fogantatásnál sikeresen álcázta magát, hiszen az Anyukája testi jelzéseiből nem…..