Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayday Malone

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
Mayday Malone 2011.03.10 21:22:42
@Retardált Légpisztoly: akkoriban még nem láttam egy adást sem, de készséggel elhiszem. Bár amennyit Olivérből láttam, az alapján az jött le, hogy bármennyire is egy bunkó, jobban tudja leplezni, mint Béci, s intelligensebb is utóbbinál. Tény, hogy is hergelt, de kevésbé látványosan, legalábbis, tudtommal nem mondott olyat másnak, hogy kint lerendezzük, meg gyere-gyere stb. Béci elméletileg jó taktikát választott volna, ha végig szerepben tud maradni. Olivér bevállaltan egy "genya" sz@rkavaró volt, így fogadták el a nézők. Ellenben Béci példát akart mutatni. Csak ebből most kiesik. A többivel egyetértek, szerintem is mindenki akar valakit kedvelni, ezért kéne inkább kívül helyezkedni és úgy nézni. Persze nem kötelező, csak ha "drukker leszel" nem tudod objektíven nézni.
Mayday Malone 2011.03.10 21:33:33
@csicserierika: én nem emelném azért piedesztálra, mert ő kint is ilyen. Elég nagy baj az is. De tény, hogy legalább következetes, nem akarja átverni a nézőket. Ez bizony előny az ő szemükben. Csak kint kibukik az ilyesmi. Ha valaki "álintelligens" és félművelt, az gyorsan feltűnik egy komolyabb társaságban. Ott bent ezzel ő viszi a prímet, ez tény s, való.

@gastro vazze: nyilvánvaló számomra is, hogy visszafogottabb lenne, kint, vagy ha, nem akkor sokszor foghatná menekülőre. Viszont pont ezért okosabb, mint a többi, mert képes visszaélni az adott helyzettel. Fenyegetőzés és ököl nélkül idegesít másokat, a puszta lényével. Márpedig ez egy út, a játék megnyeréséhez. Az, hogy kint mit fog csinálni más tészta. Hogy a való életben én, egy fél óra után otthagytam volna a fenébe (bárhol is találkozok vele), az is holt biztos.
Mayday Malone 2011.03.10 21:52:57
@Retardált Légpisztoly: én ilyen szempontból a "másik oldalon állok". Az, hogy valakit elviselhetetlennek tartok, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kint akarom látni. Amondó vagyok, hogy itt az "érdekesebb", megosztóbb emberekre van szükség. Tehát irritál Béci viselkedése, de szükség van rá, mert mostanában már sok vitában részt vesz. Olivér egy rohadék volt, de amíg nem velem vagy normális emberekkel csinálja, hanem a többi önkéntes hulyével, addig nem zavar. Így én Gigire vagy Jerzyre nem vagyok kíváncsi, mert 0, amit hozzátesznek az egészhez.