Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss posza

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
miss posza 2014.11.19 06:54:11
Megszokhattuk már, hogy Danny Boyle olyan helyeket, szituációkat hoz hozzánk karnyújtásnyi közelségbe, amikkel aligha szembesülnénk másképp. Minden filmje behúz, ott ragadsz, átadod magad, mert az első perctől érzed, hogy jó kezekben vagy. Hogy lesz itt színorgia, pörgős zene,…..
Ha a Business Insider összegyűjtheti a legszexibb amerikai szakácsokat, akkor ideje mozgósítani a hazai közönséget is, végülis egy éttermi élménybe nem csak az tartozik bele, hogy mi van a tányéron, az se mindegy, hogy ki teszi oda azt az ételt. Néhány hazai esélyes Íme a…..
A top 5-ös listámba azért nem került be (a Becstelen brigantyk mellé), de attól még... Tarantino - nyilván a közönségnek sem kell több, évek óta nem láttam ennyi embert a moziban. És az öreg nem okoz csalódást. Nő a feszültség, folyik a vér, szép a történet íve a nagy…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
miss posza 2013.01.09 20:19:10
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
Hogy el ne felejtsetek moziba járni, itt a júliusi lista, szeretettel. Kissé terjengősre sikerült, de vannak igazi gyöngyszemek is főleg lejjebb. Az orvvadász (The Hunter, július 5.) Hmm. Lassú filmekhez szokottak előnyben. Szép tájak, meg a kevésbé szép, ám remek színész…..
Második felvonás következik.Bosszúállók (The Avengers)+ Igen, Joss Whedon megcsinálta. Összefogta őket, és működik.+ Az elkerülhetetlen, hogy valakire ilyenkor több hangsúly kerüljön, nyilván Vasember viszi a filmet. Eszmecseréje Dr. Bruce Bannerrel a film legjobb beszélgetős…..
Ha a géped zuhanásba kezd Alaszka fölött, te pedig az ablakon kinézve csak hóvihart meg egy törött szárnyat látsz… Ha túlélve a zuhanást azzal szembesülsz, hogy valószínűleg nem fognak keresni… Ha rádöbbensz, hogy nemcsak az embertelen hideg fenyeget, hanem…..
Helló április, mikor is az időjárás legalább annyira változatos, mint az alant felsorakoztatott filmek. Jó szórakozást!A bosszú jogán (Seeking Justice)Tudom, Nicolas Cage = Jaj, neeeee! És megértem. Szőke feleségét – az X-Men: Az elsőkben színészettel próbálkozó January…..
Napsütéses márciust nektek!A bűn hálójában (Haywire)Channing Tatumot lezúzzák! Mert egy nő, aki valóban tud verekedni szétrúgja a legkomolyabb nemzetközi sztárok seggét. Mert Ewan McGregor végre rosszfiú? Mert Steven Soderbergh megelégelte a tűsarkúban futkosó, csontsovány…..
Az Újév olyan csodákat ígér nekünk, mint Nolan Batmenjének befejező része, a várva várt Alien-előzmény, vagy év végén A hobbit. Egyelőre a januári lehetőségekkel kell beérnünk, ígéretes a felhozatal. Tulajdonképpen a legütősebb hónap mostanában, jó színészek és…..
Emberek, aki ebből a listából sem talál nézhetőt, arról hivatalosan is lemondok. Nem lesz ez egy unatkozós hónap.A segítség (The Help)Mert Emma Stone, és ő még szőke hajjal is kötelező. Mert néha, amikor le akarják nyomni a torkomon ezt a fekete-fehér témát, akármilyen…..
Cinemonkey Újdonságok 2011.10.15 14:46:00
Sziasztok. Új filmek, jó filmek. És tudom, tartozom néhány írással, de igyekszem behozni a lemaradást.Na, hát tessék, Steve McQueen és Michael Fassbender legújabb dobása (legutóbbi közös munkájuk ez volt, és azóta már újra együtt dolgoznak, de ez most nem tartozik ide...) Nem…..
Sajnos nem lehet eladni a népnek romantikus drámákat, pedig a felszállóágban süvítő Ryan Gosling és a bájos Michelle Williams miatt is érdekelt. Csak az Art Mozik tűzték műsorra a filmet, így történhetett, hogy az elmúlt 60 év legforróbb péntekén elzarándokoltam a Művészbe.…..
Május óta várom. Ryan Gosling nagyot nőtt a szememben az elmúlt pár hónapban, mert igazán remek színész lett belőle. És aztán itt a Drive, amiben meg is mutatja - tehetségének kb 15 százalékát. A Drive egy olyan film, amiben van minden, és közben mégsincs. Ki is fejtem, nyugi.…..
Cinemonkey Újdonságok 2011.09.10 19:12:00
Akkor most komolykodjunk egy kicsit, egy wall-street-dráma, egy politikai cselszövés (George Clooney rendezés), és egy családi dráma (DVD!). Nem is tudom, melyik színésznek örülök jobban, mert mindhárom film igazi nagyágyúkat vonultat fel.Komment most nincs, magukért beszélnek...
miss posza 2011.09.20 21:01:39
Imádom a sci-fiket. Imádom, hogy az űrhajókon minden csillog és sima, steril és fényes és vakító. A Napfény űrhajóján, az Icarus-on ez pontosan így is van. Olyan percízen és élesen kidolgozva, hogy szinte vakít. Mint a Nap. Ami minden gondok forrása. Magyar előzetest nem…..
Cinemonkey Újdonságok 2011.05.17 21:36:00
Ez az első kettő érdekes, még nem tudom hova tenni. De a végére jópofát tartogatok.Colin Farrell, mint vámpír. Volt már ő sokminden, de ez már kicsit tényleg sok. Bár az a sötét, buta tekintet viszonylag meggyőző. És legalább egyvalakit ismerek, aki meg fogja nézni Anton…..
Cinemonkey Újdonságok 2011.05.06 20:49:00
...címszó alatt fognak futni jó kis előzetesek mostantól. Hogy legyen miért szurkolni, hogy nézhessük moziban Magyarországon is.Itt van mindjárt egy kis zúzás azoknak, akik hiányolják a női akcióhősöket. Mint pl én... Zoe Saldanát láthattuk már egy-két filmben, és…..
A héten úgy tűnik, elkerülhetetlen volt, hogy olyan filmet nézzek, amiben nem szerepel Amanda Seyfried. Nem mintha zavarna. Az mindenképpen érdekes, hogy a film 2009-es, és pár héttel ezelőttig azt sem tudtam, hogy létezik. Azt, hogy miért kellett ez az alcím, nem értem. Ha csak…..
A Sucker Punch-ot inkább kihagytam, jó lesz majd valamikor DVD-n. Általában nem hagyom magam mások kritikája által befolyásolni, de most jó tanácsként fogtam fel, hogy maradjak távol tőle. Vasárnap érkezik a Sorsügynökség beszámoló.Addig is az áprilisi filmek:A mestergyilkos -…..
A blog kb tíz olvasójából az az öt, aki ismer, most joggal hördül fel, hogy MIIIII? Cinemonkey megőrült? ILYEN filmeket néz? Nos, igen, mert nemhogy bevállalható, mi több, teljesen jó film. Az Amerikai pitével a világból ki lehet kergetni engem, utálom az erőltetett…..
Jól figyeljetek, barátaim. Tele van a net lehúzó kritikákkal. A pontszámai zuhannak, ahogy egyre többen nézik. Talán másképp is lesz majd. Amikor nem az a csaj nyomja az IMDB-re a 2 pontot, akit a pasija ráncigált el.A film tényleg tele van klisékkel, valóban sokszor visszaköszön a…..