Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nupagagyi Krtek

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Nupagagyi Krtek 2007.09.06 17:29:26
Panaszt tett a rendőr?! A MÁV állomáson?! Istenkém… ezt a töketlenkedést.

Szinte látom magam előtt, ahogy a MÁV illetékes válaszadó-szakszolgálata, ősi mávos szokás szerint megírja a levelet Palkovicsné laptopján a rendőr panaszára… és közben baccpapuccsal veri az asztalt a röhögéstől.

„Tisztelt Csekonyics Balambér Tizedes Úr!
Értékes sorait igen-igen köszönjük! Nagyon sokat röhögtünk rajta, konkrétabban magán, a kollegákkal.És az ősi magyar mondókában („hülye, hülyébb, leghülyébb”) az Ön testülete még a miénk előtt áll. Ez tényleg valami vicc, de komolyan.
Kezdeném legelőször is azzal, hogy egy kalauznő a nemzetközi vonaton kevés. Párban szoktak járni, de legalábbis kettessével. Mindegyiknél van igazolvány (tudjuk, minden reggel mi magunk ellenőrizzük), lyukasztó, BKV-bérlet, horgászengedély és veszettség elleni oltási igazolvány. A rendőri felszólításnak kalauzaink azonnal engedelmeskednek, az intézkedésnek ellent nem szegülnek, mint bármelyik jogkövető állampolgár. A rendőröket tisztelik és becsülik, mint minden magyar állampolgár. Ezekből triviálisan következik, hogy Ön, tisztelt lúzer rendőrkém, egy álkalauzzal állt szemben. Ez szívás, kérem tisztelettel. Még örüljön, hogy nem vitte be magát a mosdóba testüregi motozásra.
Legközelebb ilyen esetben azt javasoljuk, hogy hívjon rendőrt. Persze egy amolyan belevaló rebiszest, tudja, gumilövedékkel, vízágyúval, meg tonfával és acélbetétessel. Az talán (nagy nehezen) csak-csak legyűr egyetlen kalauznőt. Akarom mondani ál(!)kalauznőt.
Még egyszer köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket a fennforgásra, holnap egy nyilvános sajtótájékoztatón fogjuk bemutatni egy valódi kalauz szabályzati előírásnak megfelelő küllemét és jellemét.
Reméljük, ez a ronda beégés nem gátolja meg Őrvezető Urat abban, hogy máskor is az állomásaink környékén sertepertéljen, és vonattal utazza körbe a világot. Ha javasolhatjuk
Jelmondatunk: „Aki még szívott a MÁV-val, az sikeres ember nem lehet. Aki meg igen, az meg is érdemli.”
Üdözlettel: Szabvány, Semmitmondó Választ Adó Panasziroda, Álszent Alcsoport, Gúnyosan Kiröhögő Szekció”