Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golyós-toll

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
Tisztelt Munkahelyi(T)error! A napokban attól volt hangos a média, hogy Magyarország egyik legnagyobb hiper cégénél elszaporodtak a rágcsálók. Nevet felesleges volna írnom, gondolom tudják, hogy melyik cégre gondolok. Rögtön a hír után a cég szóvivői cáfolni igyekezték ezt a…..
Szélsőjobbosok, fajgyűlölők és nímandok helyett jedikkel folytatja munkáját a nemzetmentő szervezet. A Star Wars hagyományokra építő Darth Vaderő célja visszaállítani és megmutatni Magyarországon és a Galaxisban az erő igazi természetét. Eszes Tamás - korának Bácsfi…..
golyós-toll 2011.05.03 15:30:53
Szombat este összejöttünk páran főleg alkoholmentes söröktől várva a megváltást (tudom, tudom, az első lépés a guminő felé). Vezda Laci, akinek a neve sokak fülében ismerősen csenghet az autóvadászatok kapcsán, korán érkezett és ha már volt ideje bóklászni, ki is szúrt a…..
golyós-toll 2011.04.11 11:35:48
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....