Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkosTheGreat

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
AkosTheGreat 2013.02.06 13:31:31
@ManUtd_024: Köszönöm!
AkosTheGreat 2013.02.06 14:13:14
@Attis83: Kösz az infót, úgy néz ki tehát, hogy a hondursaból:
2 alap védő,
1 alap védekezőközéppályás,
1 alap középpályás hiányzik.
Usa-bol meg Donoven hiánya lehet mérvadó. Nekem ez így még mindig V.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
AkosTheGreat 2013.02.04 22:59:48
AkosTheGreat 2013.02.04 23:08:24
@Gepárd: nagyon remélem hogy 1es odds lesz belőle!
My Adventures Az első hetek 2013.02.03 11:36:57
Ma van három hete, hogy megérkeztem. Ami azt illeti, a beilleszkedés szempontjából nem lehetett volna jobbkor jönni. A cégnél ugyanis a legnagyobb esemény az újévi buli. Ebből voltam már kettőn is, mert múlt héten volt nekünk (Gillette), tegnap meg az egyik másik gyárnak. Ezekre…..
AkosTheGreat 2013.02.03 13:04:16
www.youtube.com/watch?v=8SCi5vISYYY
egy kis érdekesség a számról:
a poznani ultrák is szokták énekelni :D
Lech Poznan vs Legia Warszawa
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
AkosTheGreat 2012.12.03 15:15:53
Szép napot!
Mára egy ilyet eszeltem ki:

NEWCASTLE - WIGAN X
Newcastle: továbbra is sok a hiányzó, és a hiányos középpálya továbbra sem fogja megfelelően kiszolgálni a 2 egyébként erős támadót dembacissét és dembabát. Gólt nem várok a newcastletől(a gólzáport erre a meccsre ÉN kizárom)
Wigan: Maloney, Caldwell, Ramis játéka kérdéses, emellett egy pár ember még hiányzik a padról is. A védelem itt nagyon gyenge lehet, illetve a szervezéssel is lehet gond, ha ez a 3 játékos nem lép ma pályára.

AALBORG - AARHUS H
Előttem TorpeRaul leírta, és én egyetértek vele. Pláne, ha Johannson padozik, úgy ahogy a elmúlt 2-3-4 mérkőzésen.

Guingamp - Istres H
A formát néztem, illetve azt hogy esetleges 3pontal odaérhetnek a Caen elé.

COTTBUS - HERTA X
Valamennyire kitudtam bogarászni a két csapat honlapjáról, hogy a Hertánál egy jó pár alapember fog hiányozni, és azok a playerek akik kérdésesek, eléggé meghatározó játékosok.
Akik hiányoznak: Peter Pekarik, Maik Franz , Christoph Janker , Shervin R. Fardi, Daniel Beichler , Nico Schulz és Pierre-Michel Lasogga.
Kérdéses: Alfredo Morales és Kobiashvili.
A két LEHETSÉGES kezdő:(hátha valakinek segít)
Herta: Kraft - Holland, Lustenberger, Brooks, Ndjeng - Sahar, Kluge, Niemeyer, Ronny, Allagui - Ramos
Cottbus: Kirschbaum - Rippert, Börner, Möhrle, Bitroff - Brinkmann, Banovic - Adlung, Sörensen, Stiepermann - Sanogo

SEVILLA - VALLADOLID V
Sevilla: nem kis nevek hiányoznak a sevillából:
Antonio Luna; Ivan Rakitic; Emir Spahic; Federico Fazio ; Álvaro Negredo; Piotr Trochowski; Manu del Moral.
Míg a valladolid teljes arzenállal lép a pályára, engem már ennyi meggyőzött a Vendégek sikeréről.

Mivel sok a HA és a LEHETSÉGES ezért kötéssel próbálkozok:
5/3
Newcastle - Wigan X 3,25
AAlbrog - AArhus H 1,99
Gunigamp - Istres H 1,95
Cottbus - Herta X 3,2
Sevilla - Valladolid V 4,00

Az oldalak amiket használtam:
www.whoscored.com/Previews
www.herthabsc.de/de/teams/vorbericht-cottbus/page/1610--45--.html
Észrevétel? Vélemény? Ellen érvek?
AkosTheGreat 2012.12.03 15:27:30
@Kőbányai Világos: tisztában vagyok vele, de mindig nem eshet le az a rengeteg D :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
AkosTheGreat 2012.10.19 13:37:18
@Walter Sobchek: Bíztató ez az infó a TPS-el kapcsolatban be is veszem a tippjeim közé, már csak azt kellene eldöntenem mire cseréljem le, vagy rakjam 6/4be... szerinted ?
AkosTheGreat 2012.10.19 13:50:11
@Walter Sobchek: Köszönöm, viszont kívánom!
Egy jóóóó 6/3om lesz 4000ftal, pluszba 2000ftal megy simába a turku biztosíték ként. :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
AkosTheGreat 2012.10.04 14:53:56
@Pyriel: üdv! ezt a meccset illetve a a moszkvák harcát X-re tenném, megérzés alapján... szted mennyire jöhet ki?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
AkosTheGreat 2012.09.20 15:13:50
@Afterforever301: Üdvözlet!
Kíváncsi lennék hogy ez az OMSZK V tipped mennyire biztos? Nem nagyon értek a hokihoz, viszont elég szép az odds és látom eléggé benne vagy a dologban. Pont egy ilyen hiányzik a 5/4emre.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..