Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manager

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
Hóbelevanc Lehallgat-lak 2008.04.21 16:30:00
Adva vagyon most egy nagy vita a parlamentben, méghozzá nem másról, mint az önkormányzatok lehallgatásáról. Rövid összefoglalásként annyit kell tudni, hogy van egy határozat, ami 10 éve létezik, és szükség esetén bírói engedély nélkül is lehetségessé teszi az…..
Friss hír röppent világgá, de legalább országgá a közelmúltban: a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) letörölte a térképéről Magyarországot. A Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a…..
Mentál Hiéna Hit-and-run 2008.04.14 15:10:27
Vasárnap óta megszaparodtak a bicós-látogatók itt az Idegsebészeten...gondoltam, hogy a jó idő játszik ebben szerepet és mozogni kezd ez a tunya ország, de nem. (és nem is gondoltam így de ez egy remek felvezető...)A folyosón összefutottam egy  ütött-kopott, helyesebben…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
Múlt héten felfigyeltem egy reklámra, amit egy az egyben a tévéshopok mintájára készítettek el. Kétségbeesett és ideges hölgy ül a számítógép előtt, ki van borulva, miközben halljuk a szöveget: "Eleged van belőle, hogy semmit nem találsz meg az Interneten? Itt a…..
manager 2008.04.07 17:08:41
Tegnap este leültem a gép elé, és arra lettem figyelmes, hogy a Hóbelevanc 5 percre bontott grafikonjában a mellékelt képen látható dolgot látom. Akinek nem volna ismerős az ábra, annak röviden annyit, hogy a blog.hu felhasználói képet kaphatnak a látogatottsági adatokról…..
Van olyan, amikor senki nem tud semmit. Olyan is van, amikor senki nem törődik senkivel és semmivel. Van olyan, amikor nagyon kevés ember dönt milliók sorsáról. Van olyan, amikor EGY. Van olyan, amikor a gőg, a fennhéjázás, most én majd megmutatom magatartás válik, egyik napról a…..
manager 2008.04.02 09:44:27
"A magyar demokrácia egy f@szság. Majd ha vissza lehet hívni a képviselőket egyéni választókerületben, na akkor. Talán. "

Tiéd a pont. Ez egy működésképtelen hülyeség.


Vannak olyan pártoktól független gazdasági kényszerek amelyeknek a megoldására kemény kéz kellene. Ha mindig a képzetlen fafejű választói tömegek kénye kedve szerint lavírozik a kapitány akkor a hosszútávon eredményes célokat nem lehet elérni. Tök mindegy melyik csapat van hatalmon, a "hajó" összevissza mozog, rosszabbul mint a környező országoké.

A megoldás csak az lehet hogy elzavarni minkét béna társaságot, és világos célokat kitűzve haladni elismert szakértői támogatással előre, akkor is ha közben néhányan rosszul érzik magukat. Még ígysem lesz garancia a felemelkedésre, mert közben a környezet is változik, és esetleg nem jön be minden.

Ha marad minden ezen a szinten, akkor akkorát szív a sok "demokrata" amilyet még soha eddig. A "mohácsi vész" egy húsvéti körmenet lesz ehez képest.

Ha GYF igazán nem szeretné OV-t akor egyből átadná neki a kormányzási lehetőséget hogy egy életre megtanuljuk a saját kárunkon milyen tehetséges is az ifjú titán.

Egyébként meg legyen ingyen a villamosjegy, 15% az adó, és mindenkit vegyenek fel az egyetemre még azt is aki nem is jelentkezik.
IGENIGENIGEN
manager 2008.04.02 14:26:01
index.hu/politika/belfold/osajt539/
Ez a helyzet, kell e még hozzá bármit is mondani, ezt itt a kérdés.
Mert valahol elrontottuk. Sőt. Elkúrtuk, ugye.A többes szám első személyű rejtett alany itt nem véletlen. Mert itt nem csak róluk van szó, ez bizony vastagon a mi sarunk is. Mi szavaztunk rájuk, mi viseltük el, vagy mi nem tudtuk megakadályozni az ő hülyeségeiket, mi nem…..
Jajj, ez a zaklatott időjárás mindenkit megbolondít. Valakinek megfájdul a feje, térdkalácsa, és kissé ingerültebb. Másokat levertség sújt, Szellő István szájából se úgy gördül ki a röneszánsz meg az erbász (AIRBUS), ahogy azt megszoktuk, és hát a…..
Szálka Léket kapott a Balaton 2008.03.21 14:52:00
- A vizenjárás komoly dolog, és felelősséggel jár - mondta az ország első áldott haltelepítésén Kis György Károly, a Balatoni Halászati ZRt. elnöke. Persze nem attól próbált óvni, hogy a jelenlévők az esemény sajátos hangulatán felbátorodva megkíséreljék az ismert…..
manager 2008.03.22 08:59:11
Nézzük az érem másik oldalát is.

Azért a horgászok között is van olyan elég , aki meg nem engedett módszerekkel "szórakozik".
A fónyódligeti partszakaszon van egy ifjúsági tábor. Minden évben oda települ a partra egy csomó horgász, százméterekre beviszi a horgot,halomnyi horoggal, és a fürdőzőket elüldözi, mert nem nagyon szereti senki ha beleakad a horogba. Van közöttük olyan aki a halból él, mert eladja a vendéglőknek a napi sok kiló halat. Ládaszámra viszi haza minden nap, a szemünk láttára (nem irigylem tőle, engem nem érdekel de ez van).
Ha szólsz neki, hogy legalább a strand lépcső előtt ne dobja keresztbe a horgait, fenyegetőzik, és mivel többen vannak nem akar senki verekedni mindenáron. Gyakorlatilag kiszorították a fürdőzőket. Sem a halőr, sem a rendőrség nem csinál semmit, az ifjúsági tábor pedig nem akar konfliktust pedig az ő felügyelete alá tartozik partrész mint üzemeltető.
A kikötő belső területére bedobott horgokkal kapcsolatban pedig a vitorlázók tudnának mesélni, még a horgász üvöltözik ha elviszi a hajó a horgát.
Egy bizonyos horgász réteg a tökéletes bunkóságáról tesz tanuságot, amikor eldobálja a parton a szemetet, és mocskot hagy maga után.
Az engedély nélküli stégekről is kellene beszélni, meg a vízben hagyott betondarabokról, csövekről, stb.
Az a magatartás amit egy bizonyos horgász réteg folytat egy kultúrált államban nem folytatható, agyon büntetnék ha a genfi tavon csinálna ilyen cirkuszt.
Szerintem menjen ez a réteg a horgásztavakra, fizesse meg a szórakozása árát ott és horgászgasson kedvére. Így nagyobb kárt okoz a tevékenységével mint a befizetett összeg. Saját szememmel láttam amikor a német túrista horgászt bunkó módon el akarták zavarni a mólóról, pedig a viszonya rendezett volt, vett horgászjegyet stb.
Természetesen a kultúrált, nem szabadrablást végző sporthorgászokra a fentiek nem igazak, de a bunkó réteg kiszorítása az ő felelősségük is, a hatóságokról nem is beszélve.

Csak egy példa: a feleségembe beleakasztott egy horgot egy horgász délelőtt 11 órakkor, amikor ott sem lehetett volna. Azt sem mondta hogy bocs.
Úgy kellett a sebészeten kiszedetni a horgot. Az önkormányzat elismerte hogy ott nem is lehet horgászni, az üzemeltető szintén. Amikor kártérítési perrel fenyegettem őket, akkor meg sanyarú helyzetükre való hivatkozással kihátráltak a dologból és kértek hogy menjek máshová strandolni.
Ezek szerint marad az önbíráskodás? Esetleg meneküljön ki merre lát?

Megakadt a szemem a Reggeli című műsor egyik videóján, amiben Kiszel Tündével készítenek interjút. A meghívás azzal kapcsolatos volt, hogy egy magazin listát készített a legkedveltebb és legutáltabb média sztárokról, és gondolom nem kell elmondanom, hogy Kiszel Tünde melyiken…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Őrizetbe került V. Mátyás is, az Il Ferro Kft. Másik tulajdonosa is, aki önként jelentkezett a hatóságoknál. Egyelőre nem tudni, hogy a bíróság mely pontokban fogja bűnösnek találni a cég vezetőit, elég vastag a vádlista. Az ügy rövid előzménye az, hogy a cég több tízezer…..
 A HVG szerint Takács Albertnek azért kellett mennie, mert a rendészeti feladatokban nem mutatott kellő erélyt. A (kormánypárti) képviselők körében már tavaly ősszel felháborodást keltett, hogy a parlamentnél tüntetők dobálták meg autóikat, elállták útjukat és…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Mandiner blog Erkölcscsősz vagyok 2008.02.08 11:46:00
  Eredetileg arra készültem, hogy valami pozitívat írok Carla Bruniról (Nicolas Sarkozy friss feleségéről), ugyanis a zenéje megtetszett, aztán kicsit utánaolvastam, hogy ki is ő.  Az egy dolog, hogy valaki férfifaló, pláne pár országgal arrébb. Lefeküdt Mick Jaggerrel,…..
Olvasóink hívták fel a figyelmünket a -- nincs jobb szó -- szánalmas utórezgésekre, amelyeket az Indexen megjelent keddi, az impozáns tempóban fejlődő Kínáról szóló esszé keltett. A sztori röviden: az Indexnek dolgozó Bede Márton épp Ázsiát járja (erről egyébként remek…..