Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norman Price

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..
Norman Price 2013.04.22 12:25:02
A Spiccprojecttel első körben nem volt szerencsénk, mert vagy zárva volt, amikor menni akartunk, vagy tele volt, vagy összekevertük egy másikkal a Lövőház utcában (ugyanitt: miért kell ugyanolyan szótövű nevet adni két helynek is?). A nehézségek szerencsére nem tántorítottak el,…..
Norman Price 2012.12.13 13:32:40
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
Norman Price 2012.10.26 16:04:31
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..
9/11 után pont egy évvel újabb katasztrófa képeit mutatták a hazai tévékészülékek: az RTL Klubon elindult az Árpa Attila ötlete alapján összegründolt ellen-Big Brother, olyan emlékezetes szereplőkkel, mint Majka, az ózdi tróger, a fürdőszobából kirobbanthatatlan Leslie, a…..
Norman Price 2012.09.11 14:37:43
Mint ahogy mi is megírtuk, a közmédia az olimpiával ellentétben a paralimpiáról csak felvételről és összefoglalókban tudósít. A Mozgáskorlátozottak Országos Egyesülete (MEOSZ) a hir24.hu-nak elmondta, a szövetség szomorúan tapasztalta a közszolgálati televízió…..
A Bors úgy tudja, hogy az ősszel induló Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató egyik zsűritagjának Ákost szeretné megszerezni a TV2. Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
Norman Price 2011.12.14 12:59:06
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Norman Price 2011.10.17 17:18:53
Norman Price 2011.10.17 17:28:52
@Márk vagyok: Nem én mondtam, ez egy idézet... ( from Király Linda)
A Tv2 új irányvonala szerint nekik most már nem az RTL Klub az ellenfelük, nem velük kell megküzdeniük a nézők kegyeiért, hanem szimplán olyan műsort kell prezentálni, ami magában megáll a lábán, és vonzza a közönséget. Nos, a Nagy duett premierje láttán annyival…..
Norman Price 2011.04.11 12:00:33
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Norman Price 2011.04.08 12:37:35
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..