Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pappistuta

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptunk egy sajtóhírt a minap, miszerint augusztus 29-től 1 hónapon keresztül, a nyugati határszélen szemet és szívet gyönyörködtető önkiszolgáló hokedlistandok mintájára két becsületkasszásított italautomatát fog működtetni a Sopron Bank a fővárosban. Az egyik a…..
Sagrera állomás egészen tavaly nyárig nem volt több, mint egy, a metróhálózat perifériáján elhelyezkedő átszállóhely, melyet csak az L1 és L5 vonalak érintettek. Az idők azonban változnak és 2010. június 26-tól Barcelona legnagyobb közlekedési beruházásaként (egyben…..
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
Ha valaki most látott életében először trash-realityt, azaz proli-valóságshow-t és valamilyen isteni szerencse folytán még a délutáni beszélgetős műsorok amerikai anyukájáról, a Jerry Springer Show-ról sem hallott, az minden bizonnyal döbbenten nézte a Benkő feleséget keres…..
Pappistuta 2009.12.17 08:42:32
Az a legdurvább, hogy ezt a sz@rt velünk is meg fogják etetni. Előbb utóbb Fekete Pákó, vagy Győzike fog ismét ilyen showba szerepelni...
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
A valóságshow-nak álcázott, valójában precíz forgatókönyv alapján készített Senorita Szöszit és a celebeket szégyenrangsorba állító 10!-et is kimenekítette a kedd esti halálsávból a Tv2. A Vészhelyzettel és a Grace Klinikával ugyanis nem bírtak.A két műsor egyelőre még…..
A South Park hagyományoknak megfelelőn kettéosztott 12. évadának második fele kiváló számokkal tért vissza a Comedy Central-ra múlt héte: 1999 ősze óta nem volt ilyen magas nézettsége az animációs sorozatnak. 3.7 millió néző követte a "Cartman és a kínai invázió",…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..