Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuNshiNe_fActoRy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
SuNshiNe_fActoRy 2011.03.10 12:46:00
Emberek! De most komolyan. Nézzetek egy kicsit körbe a saját házatok táján is. Kell nekünk médiatörvény, ha nem tudjuk kulturált keretek között kifejezni magunkat! Illetve, bocsánat, miért kéne?! Elintézzük egymás közt is, ha valakinek van véleménye, ugyan, el ne mondhassa már!! Tépjük ki a nyelvét, akarom mondani a billentyűzetet a kezéből! Valóban elmebeteg lenne a szerző? És paranoid? Lehet... Akkor az EU legalább ugyanannyira paranoid, ha nem is ennyire dinamikusan fejezi ki rosszallását. Sok apró jel... Vagy nem is annyira apró? De leginkább sok...

Szerintem az iromány nem foglalt állást sem kommunisták, sem zsidók, sem protestánsok, szinglik, ateisták, mélymagyarok, cigányok mellett vagy ellen. Pusztán aggódásának volt hivatott hangot adni. Azonban, mint látom minden olvasó megszűrte a saját lelkén keresztül, s máris elindult a "zsidózás, komcsizás"... Én ezek után azt mondom, nekünk való ez az alkotmány!! Megérdemeltük! Utáljuk a zsidókat? Persze, tanultak, okosak, talpraesettek, többet érnek el az életben, mint a Mónika-show-n felnőtt lakosság. Meglepő? Aligha. Utáljuk a komcsikat? Utálhatjuk is. Rengeteg olyan volt köztük, akik -egy egyébként teljesen emberközpontú ideológia -hatalmát a saját javukra, s a nép kizsákmányolására fordították. Persze, hiszen ma teljesen másképp van ez. Utáljuk a cigányokat? Erre megint csak van okunk, mert ha mi megélhetnénk pusztán segélyekből -amit hozzáteszem, megint csak a rendszer felépítése tesz lehetővé -akkor nem vennénk fel őket, vigye azt a pénzt a fene! (Tudom, hogy most mire gondolhat, aki olvassa ezt... a cigánybűnözésre. Nem tagadom, de az ő erejük az összetartásban rejlik, ami a kommentekből is kiderül, a jó magyar emberben nincs meg!) Utálhatjuk továbbá a protestánsokat és a katolikusokat is persze, nem volt erre elég több száz évnyi történelem, tele vallási háborúkkal, eretnekégetésekkel, hasonló finomságokkal... aztán az ateisták... Hagyjuk, Isten úgyis megbünteti majd őket bűneikért, amiknek persze mi teljesen a hiányában vagyunk! Havonta egyszer elmegyünk gyónni, s olyan szeplőtelenül távozunk a mennybe halálunkkor, mint egy ma született csecsemő! De a szinglik? Hát már ők is? Piszkosul undorító ez a szingli lét. Szerintem igenis mindenkivel össze kéne házasodnunk, csak, hogy ne legyünk egyedül, s elmondhassuk a házasság szent kötelékében, hogy én aztán szeretem a társamat... Apropó.. a házasság előtt nem mindenki szingli volt? És végül a melegek. Sarkalatos pont, mert őket nagyon meg tudjuk vetni. Hangoztatjuk, hogy undorító, és nehogy nálunk bepróbálkozzanak.. Persze, mert minden meleg álma pont egy olyan faragatlan, 0 érzelmi intelligenciával rendelkező ember, aki csak másokat képes leszólni, de önmagára nem tekint. Van is félnivalónk, bizony, mindjárt a nyakunkba ugrik egy rakás homokos.

Arra egyikőtök se gondolt, "drága barátaim", hogy mind emberek vagyunk?! Úgy is kéne viselkednünk egymással. Én próbállak megérteni titeket, s mindegyikőtök mondandójában található is némi igazság, de a szólásszabadság (ideiglenes) korában, miért nem hagyjuk egymást saját hite szerint tevékenykedni, vagy akár csak véleményt mondani? Nem kell egyetértenetek. Senki sem várja. De hogy ne fújjolj, hurrogj, az elvárható lenne, mert téged is is ki lehet fütyülni.