Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambuci

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tegnapelőtt találkozol velem, valószínűleg kölcsönösen utálnánk egymást. Tegnapelőtt besokalltam, emberundorom volt, az egész napomat kényszerűen mások társaságában, félig-meddig idegenek között kellett töltenem, ájulásig szocializálódtam, közben kicsit még…..
Mivel a Miniszterelnökség és számos más kormányzati szerv – Orbán Viktort  követve – felköltözik a Budai Várba, több, a mostanáig ott működő kutatóintézetnek el kell onnan jönniük. Bár korábban az Országos  Széchenyi Könyvtár és a Zenetudományi Intézet is szerepelt a Várából kormányzati költözés…..
Minden évben kilátogatok Firenzébe a Pitti Uomo Fashion Show-ra. Idén nyáron is így volt, majd a kanapén ücsörögve itthonról nézegettem instán a fotókat, mikor is olyan video jött velem szembe, hogy megborsódzott a hátam. Ha valami jó és profi, arra mindig azonnal felkapom a fejem és átjár egy olyan…..
Bambuci 2016.11.05 17:57:12
@kasu:
A mi hazánkban is volt egy réteg a háború előtt (arisztokrácia), aki ezt megengedhette magának, de ahogy lehúzták őket a sárba, lehúzták vele a Úriemberséget is.
Aki ma ezt nálunk megengedheti magának, az benne van az első ötven leggazdagabbak között.
Kíváncsiságból megnézném az ügyféllistát :)
Bambuci 2016.11.08 09:27:35
@praclee: Koszonom a valaszt. Nekem is tetszett. Az ugyfellistat nem komolyan gondoltam. Inkabb a jelzett aranyok erdekeltek.
Nem egy konnyu foglalakozas ez.
Kigondoltam Diktatúra 2016.10.11 10:41:28
A diktatúra fogalma a fellelhető vonatkozó irodalmakban hibás. A diktatúra mint olyan az akarat érvényesítéséről és nem a hatályos törvényekkel való szembenállásról vagy azok figyelmen kívül hagyásáról szól. A diktatúra alapja nem a központi személy, hanem a tömegakarat. A diktátor a tömegakaratot…..
Bambuci 2016.10.16 21:50:56
Németország (Nero-Film), 132 perc, ff. néma Rendező: Georg Wilhelm Pabst Producer: Seymour Nebenzal - Megházasodom. - mondja Dr. Schön a gazdag lapkiadó hosszú gyötrődés után szeretőjéhez (Loulou-hoz) fordulva... - És már meg sem csókolsz, csak azért mert megházasodsz? - válaszolja Loulou,…..
Kigondoltam Világvége 2016.06.29 22:22:18
Van néhány világvégét hirdető szekta, mindegyik szerencsétlen hülye, akik szerint hamarosan eljön a végítélet. Dátumot is szoktak megadni ehhez, aztán amikor nem jön be nekik, csinálnak egy revíziót. Kitolják a végdátumot pár hónappal, csinálnak egy újabb gyűjtést a hívek között, és újrakezdik a…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Tegnap volt az első országos sírásóverseny, hadd nem mondjam, mennyi munkámba került, mire megszerveztem. Nem véletlenül nem publikáltam semmi szenzációsat itt az elmúlt hónapokban. A verseny igazi céljáról nem adhatok ki semmi információt, de az remélem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a legjobb…..
Bambuci 2016.06.13 19:33:19
Novak Djokovics, Roger Federer, Rafael Nadal és Andy Murray – elképesztő, konzisztens teljesítményükkel mindörökre beírták magukat a tenisz nagykönyveibe. A világelső tizenkettedik Grand Slam-győzelme kapcsán azonban érdemes megemlékezni azokról a most huszonéves játékosokról, akik nekik…..
1906. A Minecraft játékszoftver hivatalos bejelentésére készülnek a Mojang fejlesztőstúdió vezetői... helyett a szentpétervári III. Sándor lovasszobrának dummyja, azaz eredeti méretű próbaverziója  ..
Kigondoltam Hűség 2016.04.05 12:08:04
Az az igazság, hogy a fasz kivan a sok marketingestől. Képesek mindent pont az ellenkezőjére váltani, ugyanolyanok, mint a bolsik, a katolikusok vagy a politikusok. Hűek lehetünk a hazánkhoz, egy eszméhez, valami nagyszerű dologhoz -lúzerek egy nőhöz is hűek lehetnek- de egy céghez,…..
A némafilm nagyjai közül egyedül Chaplinnek sikerült átlépnie a hangosfilm küszöbét, sőt 1930-as években készítette azokat a filmeket amelyek pályája csúcsát jelentették. A film 1931-ben készült és a 30-as évek Amerikájában játszódik, ezekben az években tör be Amerikába a hangosfilm de Chaplin…..
Bambuci 2016.05.21 19:58:12
A Yakisoba Deluxe megszűnése utáni űrt nagyon nehéz kitölteni, a boltok polcain többnyire értékelhetetlen termékek vannak, előre tört a vietnami vonal amit a legjobb kerülni. Ebben a junkfood mocsárban mellberúgásként ért, amikor az egyik Culinaris üzletben eredeti (majdnem…..