Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vagyok aki vagyok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötszázezres napilapot talált Németh Szilárd az ötmilliós Szlovákiában. Az Átlátszó.hu szúrta ki a rezsibiztos tévés nyilatkozatát amelyben arról beszélt, hogy bizony Orbán Viktor már nem egyszerűen Magyarország miniszterelnöke, hanem bizony a térség meghatározó és elismert vezetője, aki az európai…..
Vagyok aki vagyok 2017.07.31 10:05:51
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..
Sebastian öt kilogrammos súlyával és 54 centiméterével jóval nagyobb, mint egy átlagos újszülött. A kisfiú átlagon felüli mérete miatt császármetszéssel született. Sebastian döbbenetes súlya ellenére közel nem haladja meg a valaha született legnagyobb újszülött…..
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
Hőzöngünk vagy siránkozunk a rali romjai felett, de sokat nem teszünk. Közben bűnözőkkel kapcsolatba hozható versenycsapat edz az ORFK-tanpályán. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..