Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caracala77

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy forrásban lévő mustot lezárt műanyagpalackban forró erkélyen tartani petymegség, kezdő olvasóinknak talán mégis hasznos lehet Anna története, aki mégis megpróbálta. Olvasható kattintás után, vigyázzanak magukra! Kedves Homár!…..
Caracala77 2008.01.17 10:41:18
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..
Újabb termékkapcsolási trükkre lett figyelmes Lillalány mindannyiunk kedvenc termékkapcsoló vállalatánál, a T-birodalomban. Utolsó számlája mellé ugyanis az Union Biztosító kötelezős reklámpakkja is becsusszant. Kitalálták ugyanis, hogy a T-ügyfél kedvezményt kap, ha náluk…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
Caracala77 2007.09.20 16:16:40
RoFä 2007.09.20. 15:53:32

Tudod, a rasszizmusról én azt a kérdést tenném fel felmérésekben, hogy szívesen költöznél-e xy kisebbség közé. Hidd el, hogy 10 emberből 9 nemmel válaszolna... Komoly probléma, amit hisztériakeltéssel nem lehet megoldani, sem úgy, hogy azt nyilatkozzák felelős emberek, hogy a többség alkalmazkodjon a kisebbséghez, mert ez a többségben elkeseredettséget, haragot és indulatot szül.

Igen, itt is, ott is vannak raszisták, és jól kirajzolódik, hogy a kisebbik kormánypárt azért kapta ezt fel, mert remek "niche" témának tűnt. A tévedés az érvelésedben az, hogy egyenlőségjelet teszel a szélsőjobb és a parlamenti jobboldal közé. A Munkáspárttal való szoci együttműködés pedig vihar volt egy kávéscsészében, gyorsan el is múlt. Pedighát több köze van a szociknak a szélsőbalhoz, mint a parlamenti jobbnak a szélsőjobbhoz. Gondolj csak bele, milyen pártszékházakban ülnek, milyen pártvagyont örököltek, játszottak át. (Tudom, nincs közük a régiekhez, mint ahogy Gál J.-nek sem az apjához..:)))

Azt sem tudom elfogadni, hogy a baloldal ritkán játszanak rá érzelmekre, hiszen pont a jelenleg regnáló miniszterelnökünk beszélt ugye korcskutyákról, illetve hogy hogy is kell ezekkel bánni. Én azt is uszításnak, érzelmek hurain való bendzsózásnak veszem, amikor véleményt formáló szoci, szabad madár politikusok burkoltan, áttétetesen az egész jobboldalt Szálasi méltó örökösének állítják be, mert ugye ki akar azonosulni a nyilasokkal...

"Nem mondok neveket": please, pont ezt kértem, enélkül érvelésed légvárakon áll... :)) (Ja és Feri könyve után Kövér akasztós beszéde nem elfogadható..)

Jó lenne, ha tényleg úgy menne, mint a baráti körödben, csak sajnos a magyar liberálisok csak a saját oldalukkal szemben liberálisok, és toleránsok.
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Caracala77 2007.09.20 13:51:52
Ahogy látom pár Sváby hívő mindenkit leanyáz, aki bántani meri András babát. Azt nem értem ugyan, hogy valaki attól érzi a mondanivalóját ütősnek, hogy telerakja a káromkodás teljes palettájával?

Nem vitatom Sváby eredményeit, voltak. De hogy miért vált ki pro és kontra indulatokat? Mert a sztárvadász magyar média "sztárrá" avanzsálta: ő az egyik sztárműsorvezető, szárproducer... Nem volt hét, hogy valamelyik bulvár pletykamagazin ne foglalkozott volna Sváby egyébként teljesen érdektelen magánéletével (honnan indult, hova ment nyaralni). Azaz innentől kezdve belőle a közönséget megosztó médiaszemélyiséget sikerült faragni: üzletembernek túl műsorvezető, műsorvezetőnek meg túl üzletember. És elkövetett még egy hibát: hitelesnek, pártatlannak beharangozott politikai műsor műsorvezetőnek nem szabad egyik oldara állva politizálnia (Orbán vita), mert akkor magára vonja a másik oldal haragját.

Szóval kedves véresszájú svábysták, nemcsak a másik oldal áll média befolyásolása alatt, hanem ti is.

Lehet, hogy most magamra vonom pár ember haragját, de én szívem szerint nem lakatté-től szabadítanám meg a magyar médiát, hanem főnökétől, a Napkelte urától. Én gyafit nem engedném még a legbutább focistával sem interjút csinálni, egyszerűen nem ért hozzá (az ember úgy érzi magát olyankor, mintha GYT üzleti tárgyaláson lenne, ahol erőszakosan le kell győzni a másikat). Mint ahogy a sporthoz sem. Ő egy remek üzletember, és a suszter maradjon a kaptafánál.
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Hülye cím, nem hülye cím, ez van. A visszatekintésben feltűnik Eldzsé, azaz Link fia, fejfájásának okozója, a mi nyomorúságunk egyik előidézője, simán ki kellett volna végeztetniu Kellerman kartárssal. Onnan folytatjuk, hogy a körzeti Einstein-emlékverseny megosztott első…..